SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Yakışanı Yapacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:20:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Taştepe Mahallesi’nde toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantıya, AKP Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dikkat çekerek, “Dün yanımızdaydınız bugün de yanımızdasınız. Bugüne kadar yapmış olduğumuzu icraatlarla bundan sonraki yapacaklarımızla sizlere layık olmaya çalışacağız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 10 Ağustos'ta ilk turda Cumhurbaşkanı yapacağınızdan eminiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, 30 Mart yerel seçimleri sonrası yapılan çalışmalara değinerek, öncelikli olarak yeniden yapılanma ve kurum kültürü oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Gürkan, “Taştepe’nin yaşadığı insanlar seçkin insanlardır. Seçimlerden önceki toplantılarda hep bizim yanımızda oldunuz. AK Parti’nin bayrağını Türkiye'de rekor kırılacak bir oy oranıyla örnek oldunuz. Sizlere hizmet etmek bizlerin görevidir. “Hakka hizmet halka hizmettir” düsturuyla sizlere en güzel hizmetleri sunmaya çalışacağız. 30 Mart'tan sonra bir teşkilat kurulmaya başladı. Gece 350 bin gündüz 450 bin nüfusa hizmet etmeye çalışan bir belediye olduk. 102 mahallemiz olan bir belediyeyiz. Bir geçiş dönemi içindeyiz. Bu geçiş döneminde sizlerin talep ve önerileriniz bizlerin temel görevlerimizdendir. Sulama ve içme suları ile ilgili sorunlarımız MASKİ doğrultusunda görüşmelerimiz devam etmektedir. Kısa zaman içinde su sorununa çözüm bulunacağı belirtilmektedir. Temizlikle ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Temizlik konusunda hassasiyetimi belirtmek isterim. Türkiye'de örnek bir ilçe olacağız” diye konuştu. Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dikkat çekerek, “Malatya insanı kadirşinastır. 10 Ağustos'ta adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda kendi iradenizle cumhurbaşkanı seçeceğinizden eminim ve sizlere güveniyorum” dedi.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise, AKP iktidarları dönemindeki siyasi istikrara ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dikkat çekerek, “Biz sizin iradenize güvenerek sizinle beraber yol yürüyen halkın ve hakkın yolunda giden bir liderle beraber yol alıyoruz. Bu cumhurun reisi bu cumhurun içinden çıkmış, milletin, halkın içinden çıkmış bir insan olsun. Ne sağın adamı, ne solun adamı, milletin adamı olsun dedik. Recep Tayyip Erdoğan dedik. Çankaya milletle barışık olsun dedik. Sadece ziyaretler için olan bir makam olan bir yer olmasın dedik. İş üreten aş üreten bir insan olsun dedik. 12 yılda Türkiye’yi her alanda büyüten bir insanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtik. Cumhurbaşkanlığına çıkılırken tarafını belli etsin. Halktan yana tarafını belli etsin dedik. Bu yüzden Recep Tayyip Erdoğan olsun dedik. Biz tabelalarla değil, halkımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz. 10 Ağustos'ta Malatya yine kendine yakışanı yapacak ve ilk turda Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı için büyük katkı sağlayacağınıza inanmaktayım” şeklinde konuştu.

AKP Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım’da, mazlumların yanında yer alan tek liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, “Mitingden dolayı buradayım. Teşkilatla toplantılar yaptık. Malatya AK Parti’ye gereken önemi vermiş ve bunu da Türkiye'de 3’ncü olarak sağlamıştır. İsrail'in Başbakanına sen çocuk katilsin diyen tek insandır Recep Tayyip Erdoğan. Filistin’de, Gazze'de dünyaya tepkilerini sunan tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu ülkelerin kurtulması büyüyen Türkiye'ye bağlıdır. 10 Ağustos'ta adayımızı ilk turda yüzde 60'la Cumhurbaşkanı seçeceğinizden eminim” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız