SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Yap Boz Tahtası!."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:55
A- A+ PAYLAŞ

 Saadet Partisi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal, hizmet etmenin irade işi olduğunu kaydederek, “İradelerinizi birilerine teslim ederek, yönetici olamazsınız” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı, Tandoğan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, “Gelecek için plan ve projeleri olmayanlar, geçmişte yaptıkları için övünemeyenler, geçmişte Malatya’mıza bir eser bırakamayanlar bugün gelip, birilerinin selamıyla, birilerinin eteğine tutunarak, birilerinin gölgesine sığınarak sizlerden oy isteyecekler. Bu yalanlara, bu sözlere asla kanmayın. Biz, Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisiyiz. 1969 yılında Milli Nizam ile başlayan Milli Selamet, Refah, Fazilet ve Saadet Partisi olarak 44 yıldır bu memlekete hizmet eden bir siyasi görüşün partisiyiz. Malatya’mıza Milli Görüş belediyeciliğini getirmek istiyoruz” dedi.

“MALATYA, YAPBOZ TAHTASINA DÖNDÜ”

Saadet Partisi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Münir Erkal’in, Malatya’daki 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri herkesin iyi bildiğini belirterek, “Allah için soruyorum; iktidar partisinden olan ve Malatya’ya 10 yıldır hizmet eden insanların bir tane eserini gösterebilir misiniz? Kaldırım, yol ve elektrik direğinden başka ne yaptılar? Malatya, yapboz tahtasına döndü” ifadelerini kullandı.

“EFSANE HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Saadet Partisi’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adayı Mustafa Canbay, 30 Mart yerel seçimlerinin Malatya için büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, vatandaşların yerel seçimde doğru tercih yapması gerektiğini söyledi.

Malatya’ya, ‘milli görüş’ belediyeciliğini getirip, efsane hizmetler yapmak istediklerini kaydeden Canbay, tek amaçlarının Malatya’ya en iyi hizmeti yapmak olduğunu belirtti.

“SANDIKTA MESAJ VERECEKSİNİZ”

Ahmet Münir Erkal, büyükşehir olan Malatya’nın doğru yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

Erkal, vatandaşların tercihinin Malatya’nın geleceği adına önemli olduğuna dikkat çekerek, “İlk başlangıç noktası doğru başlarsa, doğru gider. Yanlış başlarsa, yanlış gider. Bunun için milletin mesajı önemlidir. Millet, tercih ve takdir hakkıyla birilerine mesaj verir. O mesajı, ilgililer ve yetkililer anlamazsa, bu mesajı almazlarsa, o iktidarın ilelebet sürmeyeceği ve yerle bir olacağı kesindir” ifadelerini kullandı.

“HİZMET ETMEK, İRADE İŞİDİR”

Malatya Belediye Başkanlığı döneminde proje paketi hazırladığını anımsatan Erkal, “55’e yakın projeyi Belediye Meclisi’nde okumuştum. Proje, Malatya basınına düştü. Şiddetli bir tenkit başladı. “projeci, hayalci belediye başkanı” dediler. 2015 hedef raporu, Malatya tarihinde ilk defa hazırlanan ciddi bir planlamadır. Hizmet etmek, ortaya irade koymak işidir. Hizmet etmek, ortaya bir proje koyma işidir. Hizmet etmek, ortaya bir hedef koymak işidir. Hedefsiz bir gemiye hiçbir rüzgar fayda etmez. Ankara’dan selam getirerek, belediyecilik yapılmaz. İradelerinizi birilerine teslim ederek, yönetici olamazsınız. İrade çok önemlidir. O bir tane irade, bereketli ve hayırlıdır. Siz hedefinizi ve niyetinizi ortaya koyun, netice Allah’ındır. Ve netice inşallah hayırlı olacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız