SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Yazıyor' Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından "Malatya Yazıyor" adı altında uluslararası bir kampanya başlatıldığı, ilk etkinliğin startının 22 Aralık'ta verileceği bildirildi.

Kent Konseyi'nin konuya ilişkin basın bülteninde şu bilgiler yeraldı:

"Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından uluslar arası yeni bir kampanya başlatıldı. Genel Sekreterlik tarafından verilen kahvaltıda kampanya içeriği ile ilgili bilgi verildi. Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve basın mensupları katıldılar.

Kampanya hakkında bilgi veren Av. Ali Yıldırım: Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır 22 Aralık 2010 günü saat 14.00’de PTT önünde 2011 Malatya Yazıyor Kampanyasının startını verecektir. Sayın Ahmet ÇAKIR Malatya Yazıyor kampanyası kapsamında 2011 de 2011 adet mektup göndererek kampanyayı başlatacaktır. Dedi.

“2011 Malatya Yazıyor” ismiyle başlattıkları kampanyanın ilk ayağı olarak unutulmuş bir gelenek olan mektup yazma ve tebrik kartı atmayı seçtiklerini belirten Av. Ali Yıldırım “İlk etkinlik olarak mektubu seçmemizin nedeni hem gerçekleşmesi en kolay etkinlik hem de geçmiş yıllarda örneğin askerdeyken ya da öğrenciyken yada sılaya hasret çekerken bize tebessüm ettiren mektup geleneğin huzurunu ve pozitifliğini yaşatmak için kampanyaya başlamak istedik” dedi.

Kampanyanın sadece bir etkinliğinin mektup olduğunu ve devamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Av. Ali Yıldırım: “kompozisyon, makale, deneme, Hayalimde ki Malatya konulu yarışmaların yanı sıra öğrencilerimize günlükler dağıtarak günlük tutmaya özendirecek yılsonunda onlara hediyeler vereceğiz” dedi. Ayrıca hazırlayacakları “Malatya Yazıyor” isimli gazete ile kendilerine gelen mektupları, yazıları Malatyalı yazarların tecrübelerini kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Yıldırım, ulusal yazarlarımızı da kampanya kapsamında hemşerilerimiz ile buluşturacaklarını söyledi.

Kampanyanın startının verileceği 22 Aralık 2010 Çarşamba günü kentteki STK’lar, öğrenciler, kurum temsilcileri, konsey gönüllüleri, Genel Kurul üyeleri ve tüm hemşerilerin buluşacağını belirten Av. Ali Yıldırım, herkesin sevdiklerine tebrik kartı, mektup göndereceği belirtti. Programda ücretsiz Tebrik kartı ve mektup kâğıdı ile zarflarının dağıtılacağı ve postane masraflarının Kent Konseyi tarafından karşılanacağı belirtildi.

2011 yılı boyunca farklı etkinliklerle devam edecek kampanyaya hemşerilerin destek vermesini beklediklerini söyleyen Yıldırım, Genel Sekreterlik olarak dünyanın her yerine mektuplar yazarak kampanyaları hakkında bilgi verdiklerini de ifade etti.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız