SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Yazıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından 2011 mektupla start verilen, Malatya Kent Konseyi tarafından organize edilen "2011 Malatya Yazıyor" kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kampanya kapsamında Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım ve konsey personeli tarafından Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ziyaret edildi. Ali Osman Kahya "Bütün polis teşkilatı olarak "Malatya Yazıyor" kampanyasını destekliyoruz. Kent Konseyi'ne böyle güzel ve anlamlı bir kampanya başlattıkları için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Kent Konseyi tarafından emniyet teşkilatı mensupları için getirilen yeni yıl tebrik kartlarından birini yazarak posta kutusuna attı ve tüm emniyet çalışanlarına kartpostal dağıtıldı.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Emniyet teşkilatının desteğinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, neredeyse tamamının gurbetçi olduğunu bildikleri Malatya Emniyet teşkilatı mensuplarının ailelerine ve sevdiklerine tebrik kartı ve mektup atmalarının kendilerini memnun edeceğini belirterek kampanya kapsamında diğer kurumları da ziyaret edeceklerini söyledi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından da desteklenen kampanya kapsamında Yeni Camii önünde kurulan standın vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü belirtilirken hafta sonu Malatya AVM' de iki gün boyunca açılan stantta dünyanın her yerine binden fazla tebrik kartı ve mektup yazıldı.

Malatyapark AVM'ye çocukları ile alışverişe gelen vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte kartpostal gönderiyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız