SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Yazıyor"un Finali

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:28:18
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Kent Konseyi tarafından , Malatya Yazıyor kampanyası ile ilgili son bilgilerin yer aldığı  “Malatya Yazıyor Final” gazetesini hazırlandı. Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’a gazetenin ilk sayısını sundu. 
 
Kampanyanın sona erdiğini söyleyen Genel Sekreteri Yıldırım, "Malatya Kent Konseyi olarak , 2011 yılı içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz etkinlikleri Malatya Yazıyor gazetesinin ilkiyle sunmuştuk. Kampanyanın ikinci döneminde yapmış olduğumuz etkinliklerle ilgili haberleri de bulunduran “Malatya Yazıyor Final” gazetesi ile kampanyamızı bitirmiş bulunuyoruz. Malatya Yazıyor Final Gazetesinin ilkini Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’a sunmak istedik. Çünkü gazetenin içerisinde Malatya’nın ilk gazetesi var. Biz Malatya Yazıyor Gazetesi ile görevimizi tamamladık bundan sonra bu görevi asıl sahibi olan gazetecilerimize bırakıyoruz” dedi. 
 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakinen takip ettiklerini söyleyerek, acıların ve sevinçlerin günler geçtikçe unutulduğunu fakat gazete sayfalarına taşınan haberlerin kalıcı olduğunu belirtti.  Malatya Yazıyor Final gazetesi kentin çeşitli noktalarında olarak dağıtılacağı bildirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız