SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Yeni Prestij Caddesi Kazandı"

0
Güncellendi - 2018-08-10 02:27:47
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mıhlıdut Caddesinde sürdürdüğü değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarının büyük kısmını tamamladı.

Fahri Kayahan bölgesindeki bulanan ve Yüzakı Caddesine bağlanan 1.8 kilometre uzunluğundaki Mıhlıdut Caddesini etap etap yapan Büyükşehir Belediyesi bu yıl 1 kilometrelik bölümde düzenleme çalışmaları yaptı. Geriye kalan 800 metrelik bölümde ilk olarak genişletme çalışmaları yapacak olan Büyükşehir hemen devamında düzenleme çalışmaları yapacak.

Mıhlıdut’ta 1 kilometrelik bölümde üstyapı çalışmaları kapsamında çift taraflı yollar, kaldırımlar, 2.3 metre genişliğinde otopark, 1.2 metre genişliğinde çift taraflı bisiklet yolları, dekoratif aydınlatma, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapıldı.

Kavşak ve trafik sinyalizasyon sisteminin de kurulduğu cadde de bazı küçük düzenlemeler ve ince işler yapılacak.

Mıhlıdut Caddesi’nin resmiyette sokak olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Mıhlıdut’un cadde görevi gördüğünü söyledi.

Düzenleme çalışmalarında sona gelindiğini vurgulayan Başkan Polat, “Fahri Kayahan Bulvarı ile başlayan caddemiz Yüz akı caddemizle birleşiyor. 1.8 kilometre uzunluğundaki caddemizin 1 kilometrelik bölümünde hem altyapı hem de üstyapı çalışmaları yaptık. Bu çalışmaları çok kısa sürede yaptık. Ferah yollar, geniş kaldırımlar, otoparklar ve bisiklet yolları ile Malatya yeni prestij caddesi kazandı” dedi.

Bölgede yaşayan vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Mıhlıdut’un modern bir görünüme kavuştuğunu ifade eden vatandaşlar, “Caddemizde düzenleme çalışmaları bitmek üzere yapılan kavşak, getirilen düzenlemeler caddemizi güzel bir görünüme kavuşturdu. Yapılan otopark çalışması en önemlilerinden birisi. Alışveriş kolay oluyor. Mıhlıdut Caddemiz düzenlemesi yapılan Gülay Caddemizle de birleşiyor. Bisiklet yolları çocuklarımız için önemli. Hoşça vakit geçiriyorlar. Tamamı bittiğinde daha güzel olacak. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • e unal (5 yıl önce)
    Mıhlıdut iyi olmuş ama Mıhlı dutun sonunda kesiştiği Yüzakı bulvarı 3 yıldır ışıklandırma yok ,yol yarım , kaldırım yok.Burayla kim ne zaman ilgilenecek burada halk gece karanlıkta yola çıkamıyo burayı neden çekip haber yapmıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer (5 yıl önce)
    Bari düzgün bir isim koyun Mıhlıtut ney
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Öyle cadde sokaklar varkı ışığı yok asfaltı yok. hava karardımı el feneri sayesinde yürünebilen tecde mahallesinin güneyine bostanbaşının balta girmemiş ormanları misali ışıklandırmalar ve çevre düzeni yapılsa iyi olur. tabi. çevre yolunun kuzey mevkilerinede yol düzeni gerekiyor. Bu yeşilyurta bağlı mahalle muhtarları uyuyormu ne yapıyor. yoksa muhtarlık maaşı alıp fosur fosur uyuyorlarmı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aysel Söyler (5 yıl önce)
    #Yeşil Malatyam nerede?Modernleşeceğiz diye yok oldu yeşil Malatya?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    İstediği kadar yapsın oturanlar ortada bazı şeyler eğitimlede değişmiyor biraz da çap lazım adam bisiklet yolu yapmış ben bisiklet susuyorum yolda benimle kavga ediyor ben buda bisiklet yolundan çıkıp diğer yola ya arabaların geçtiği yola ya da yaya yolunda sürüyorum ordada sivri zekalılar niye bisiklet yolunda sürmüyorsun gibi tepkiler veriyorlar aynı güzergahda sürdüğüm için hergün bana laf söyleyen o sivri zekalıları bisiklet yolunda görüyorum .......yorumun geri kalanı size ait
    0
    0
    Yanıtla
  • Tülay (5 yıl önce)
    Keşke tokı yoluna da bi kaç ışık koysalar biraz aydinlansa da her yıl bir kaç kişi ölmese o karanlıkta.. ne kadar ışık varsa hepsi fahri kayahan da ama bir Allahin kulu bakmaz fakirlerin olduğu bölgeye.. bu nasıl bir adalet anlamış değilim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    Malatya betonlar ve asfaltlar köyü haline gelirken buraların bir zamanlar bağlık bahçelik olduğu unutuluyor sanırım. birileri yapılanları desteklerken muhtemelen o bölgeden büyük kazanç elde etmiştir diye geliyor aklımıza...Belediyenin görevi bunları yapmaktır. reklam veya kar güdemez. ama gel de bakar körlere anlat !
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA (5 yıl önce)
    BU CADDE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLDU.HELE AKŞAMLARI IŞIL IŞIL EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN FAKAT ''BAŞARI AYRINTIDA GİZLİDİR'' LAFINI ÇOK SEVERİM.AYRINTILAR VE EKSİKLİKLER DE GÖZ ARDI EDİLMESEYDİ ÇOK DAHA GÜZEL OLURDU. YİNEDE TEŞEKKÜRLER
    0
    0
    Yanıtla
  • cemal (5 yıl önce)
    malatya da ikamet eden bir vatandaş olarak bu haber beni gururlandırdı özellikle cadde düzeni ve estetik olarak caddeye konulan ışıklandırma direkleri bir harika yapan ve yaptıranı tebrik ediyorum malatya böyle güzelliklere layık
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (5 yıl önce)
    O gördüğünüz yerler Malatya nın akciğeriydi. Yüksek yerler yerleşim alanı, ovalar tarım arazisi olması gerekirken, bizim DEĞERLİ yetkililerimiz olayı ters anlayınca karşımıza akciğer kanseri olmuş bir Malatya çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (5 yıl önce)
    mıhlıdut ismi prestij cadde ismi değil.. caddenin adı muhsin yazıcıoğlu caddesi olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (5 yıl önce)
    Mihlidut bostanbasina, Bostanbaşı da Adıyaman yoluna baglanmaliki cevre yolu ve yeşilyurt yolunun yükünü alsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • leman kaya (5 yıl önce)
    zafer mahallesine bir gelin yollarda elektrık lambalrı bırı yanıp biri yanmıyor.kaldırımlar taşları yarısı yok.ilkel bir mahalle bakım yok.bır çocuk parkı yok.modernıze sıfır.fahrı kayhandan başka malatyada cadde yokmu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Selma.yorumcuya.katiliyorum.secilen.baskanlar Hic.Bir zaman.cavusoglu mahallesini. Malatyanin Semti.olarak.gormediler.gormezler.cunku partilerine.oy.vermedikleri.icin.hizmet.gitmez Ayrimcilik.yapanlari.allaha.havel.ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Bu agac agac diyenler varya bi dikili agacları yok böyle her yerde agaclar diye konuşurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Selma Işık (5 yıl önce)
    Fahri Kayhan ile Çavuşoğlu mahallesi arasında en az 50 yıl fark vardır. Çavuşoğlu Merkeze yakın en eski mahallelerden biri olmasına rağmen içler acısı yıllardır hizmet almaz. . Sayın başkan bir vatandaş olarak en tabi hakkımı kullanarak sizden ivedilikle cevap bekliyorum. Mahallelere hizmet yaparken size verilen oylarımı yoksa gerçekten hizmet bekleyen yerlerimi sırasıyla yapıyorsunuz. Çünkü 50 yıldır hizmet bekleyen çavuşoğlu mahalle sakinleri de vergilerini veriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ORADA RANT OLMADIĞI İÇİN BELEDİYE PEK KARIŞMAZ ORALARA , ESKİ YERLER HEP SAHİPLİ, DAĞIN BAŞI OLACAK Kİ BELEDİYE ÖNCE KENDİ AKRABALARINA ÜÇ KURUŞA SATSIN SONRADA CAZİBE MERKEZİ YAPIP ARSALARDAN TRİLYONLAR VURSUNLAR ( ÖRNEĞİN F.KAYAHAN - TECEDE FİDANLIK BÖLGESİ ) SİSTEM BU İŞTE ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Konuk (5 yıl önce)
    Mıhlıdut Caddesinin Yüzakına bağlanması güzel ama yeterli değil. Yüzakında da bağlantı yoluyla Bostanbaşına bağlanması lazım. Bostanbaşına bağlantı yolunun olması demek çevre yolu ile Yeşilyurt yolunun yükünü almak demek ve bu bölgenin daha hızlı değişimi olur. Yalnız yolu yaparken sadece açtık mantığı ile değilde gerçekten üst ve alt yapının tam anlamıyla yapılması ve bitirilmiş şeklinde olması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oguz (5 yıl önce)
    Dünya tarihine gececek bir proje...bunu yapan ekip ne cileler cekmistir...yola devam nasil olsa bu gidisle bir tek biz dunyada kalacagiz herkez marsa gocecek kafamiza gore takiliriz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Ya arkadaşım istasyon. Fahri kayahan, bostanbati, ssk kavsaklatini ve önemlisi çevre yolu Allah sina diğer illerin çevre yoluna bakın bide buna adam gibi ışıksız yonca kavşak ve düz bir çevre yolu yapın yatırım diyelim milleti kandırmayı. Ama kandirikacsk adam cooook
    0
    0
    Yanıtla
  • Serap (5 yıl önce)
    Malatyada yatirim icim yesiltepe nasil ilerde col degerlenirmi acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Akyol (5 yıl önce)
    Kaldirimlarda 1 tane ağaç yok, yazın da kışın da kimse yürüyemez. Beton yığını resmen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban TOKSÖZ (5 yıl önce)
    Yapılan çalışmalardan dolayı Sayın Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ederim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine çay (5 yıl önce)
    Bisiklet yolu ile yaya geçidini birleştirip yolun karşısına geçiren maskı atıkları bu zihniyeti mi dosya ellerinde hacı başkanı araya alarak anlatıyorlar? Yazık be bide prestijmis pehhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı... (5 yıl önce)
    Binalara bak biri 6 kat biri 10 biri 15 artık her neyse, yani akıl alır gibi değil niye hepsi standart değil biri deprem kuşağındada diğer deprem kuşağını teğetmi geçiyorsa kat sayıları bir birini tutmuyor... Diyarbakırdaki binalar ve çevrelerindeki muntazamlığın keşke 10 da 1'i bizde olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eda (5 yıl önce)
    Kardeş buda birşey kırıkkale ye bir bak Ankara ya 50 dk uzaklıkta belki 45 dk fakat ne yol nede kaldırım var
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (5 yıl önce)
    Evet toki bölgesine hiç bir yatırım yapmasınlar. 5-6 yıllık asfaltta arabamızı 2 ayda bir rektefiye sokuyoruz. Tokiye çikan yollara hiç bir bakim yapma toki de yeni yerleşkelere hiç bir yatırım yapma. Ve malatyayi çilesiz karakavak tecde ve bostanbasindan ibaret gör. Bakın bakalım yerel seçimlerde size ne kadar oy çıkacak buradan. Yıllardır reisin hatırına nemalandiginiz yeter!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖREN GÖZ (5 yıl önce)
    YOL BİR KÜLTÜRDÜR, KALDIRIM BİR KÜLTÜRDÜR. SAYIN AHMET ÇAKIR MALATYAYA YOL VE KALDIRIM KÜLTÜRÜ KAZANDIRDI. MIHLIDUT CADDESİ FAHRİ KAYAHAN BÖLGESİNİN ENÖNEMLİ CADDELERİNDEN BİRİSİ. GÜZEL OLMUŞ. FAHRİ KAYAHAN BÖLGESİNE HAYIRLI OLSUN ,GEÇ OLDU FAKAT GÜZEL OLDU. MALATYA BÜYÜKŞEHR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜRLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (5 yıl önce)
    Fahri Kayahan a yapılan hizmet çevre yolu altında oturan vatandaşa hizmetin % 10 yapıldımı oyu yine çevre yolu altında oturan vatandaş veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Kurban olayım memleketimin ağaçlarını geri getirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (5 yıl önce)
    Ne bekliyordun malatyahmet Bir gün de yapılan bi işe saygı duyun teşekkür edin Yani her şeye muhalefet kendiniz ile barışık değilsiniz ki iyi kötü güzel çirkin olumlu olumsuzu da hakkettiği gibi değerlendiresiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Malatyanin en buyuk projeleri bunlar iste asfalt ve kaldirim isleri ha bir de ip gibi siraya dizilip fotograf cektirmek
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle
    0
    0
    Yanıtla