SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yeni Yılı Karşıladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:09:03
Malatya Yeni Yılı Karşıladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2013 yılını büyük bir coşkuyla karşıladı. 

Malatyalıların bir çoğu yeni yılı otel ve eğlence mekanlarında karşıladı. Vatandaşlar yeni yıla büyük bir coşkuyla girerken, doyasıya bir eğlence yaşandı. Ancak yeni yılda çalışanlarda vardı. Temizlik işçileri yeni yılı görev başında karşıladı. Bir temizlik işçisi, “Yeni yıl Malatya halkı için hayırlı uğurlu olsun. Şirketimize de zeval vermesin. Tek dileğim yeni yılda ücretimize biraz zam yapılması. Biz ekmek paramızın peşindeyiz” dedi.

Öte yandan 2013 yılının Malatya’da ilk bebeği Recep Tayyip Erdoğan, dünyaya gözlerini Gözde Kışla Hastanesi’nde açtı. Tuba-Gökhan Barlık çifti, 00.06’da ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar. Eşi güvenlik görevlisi olduğu için hastanede bulunmayan Tuba Barlık, bebeğinin dünyaya geldiğini ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı çocuklarına Recep Tayyip ismini vereceklerini söyledi.

İkinci çocuğunu kucağına alan genç anne, “İnşallah oğlum da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir devlet adamı olur. İnşallah devletimize ve milletimize hayırlı bir insan olur” diye konuştu.

Malatya’da yeni yılın ikinci bebeği ise Arjen isimli kız bebeği oldu. Kader ve Ali Madenkuyu çiftinin ilk bebekleri olan Arjen, Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampusu’nda 00.10’da dünyaya geldi.

Arjen’in Fen Bilgisi Öğretmeni babası Ali Madenkuyu, mutlu olduğunu kaydederek, herkesin bu duyguyu yaşaması temennisinde bulundu.

Öte yandan trafik polisleri yeni yılda şehrin çeşitli yerlerinde uygulama yaptı. Uygulamalarda alkol limitini aşan sürücülere, yılın ilk cezaları yazıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız