SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Yeniden İnşa Ediliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:58:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP il yöneticileri mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, belediyenin halkın hakettiği hizmeti sunduğunu söyledi. Yapılan açıklamada, Sıtma Mahallesi'nin de ziyaret edildiği belirtilirken, Malatya'da böyle bir mahalle olmadığı için bahsedilen yerin Sıtmapınarı semti olduğu değerlendiriliyor.

Ziyaretlere ilişkin AKP'nin basın bülteni aynen şöyle:

"AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partililer ile beraber İstiklal, Hasan Varol ve Sıtma (?) Mahallesini ziyaret etti.

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelinerek, mahallenin sorunları, istekleri dinlenildi ve çözümü noktasında istişare edildi.

AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, Malatya’nın alt yapı ve üst yapı olarak yeniden inşa edildiğine vurgu yaparak konuşmasında ‘ Malatya yapılan hizmetler ile yeniden inşa edilmektedir. Yapılan çalışmalar ile Malatya’nın hem Büyükşehir’e hazırlanması hem de daha modern, yaşanılabilir bir kent olması sağlanmaktadır. Çalışmalar sırasında elbette ki vatandaşlarımız bazı zorluklar, rahatsızlıklar yaşamaktadır. Ancak bizler, belediyemiz bunu yapmakla vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti sunuyor. Yıllardır el atılmamış, onarılmamış yolları, kaldırımları yeniden daha modern hale getirmek için çalışılmaktadır.

Bizler her hafta mahalle ziyaretleri yaparak sizlerin sorunlarını isteklerini bizzat sizlerden dinlemek için aranızdayız. Bugüne kadar gittiğimiz mahallelerde vatandaşlarımız yapımı biten, düzenlemesi yapılan cadde ve sokakları görünce aynısı kendi mahallelerinde de istemektedirler. Yani belli sıkıntılar yaşanıyorsa da sonuç olarak vatandaş hizmetten memnun’ ifadelerini kullandı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız