SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Bay Çekti

0
Güncellendi - 2019-04-24 19:54:14
M.Yeşilyurt Belediye Bay Çekti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grubu lider tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor bay çekti. Turuncu yeşilliler, 2.Tur'da 1.Grubu lider tamamlayan Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play-Off Müsabakalarının fikstür çekimi İstanbul'da yapıldı. İlk turu maç yapmadan geçirecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 2.Tur maçında Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın nerede ve kaçta oynanacağı ise daha sonra açıklanacak.

Birinci kademede maçlar 4-5 Mayıs tarihlerinde oynanacak. İkinci kademe maçları 11-12 Mayıs, üçüncü kademe maçları ise 18-19 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

BAL'da birinci kademe eşleşmeleri şöyle:

Kelkit Belediye Hürriyetspor-Yozgat 1959

68 Aksaray Belediyespor-Akşehirspor

Bucak Belediye Oğuzhanspor-Somaspor

1877 Alemdağspor-Modafenspor

Bay çeken takımlar: Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ağrı 1970 Spor, Derince Belediyespor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (4 yıl önce)
    Yolumuz açık olsun, Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,İnşallah lige çıkacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    İyi kura değil.Keşke bay cekmeseydik.Şimdi iki maç oynayacağız.Eğer bay cekmeseydik üç maç yapacaktık.İnşallah AĞRIYI geçeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (4 yıl önce)
    Güzel kura. Hadi hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Basta.hayati.hocayi teknik.heyetini.oyunculari Kutlarim yolunuz.acik.olsun.isallah.sanpiyon. Olursunuz
    0
    0
    Yanıtla