SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Yoksulluğun Şehri Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, 2004 seçimlerini kaybetme nedeninin iktidar partisi tarafından ortaya atılan iş vaadleri olduğunu öne sürdü.

Çerçi'nin propaganda çalışmalarına ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Çerçi işsizliğin ve yoksulluğun yoğun olarak yaşandığı Yeşiltepe, Kaynarca ve Şeyh Bayram semtlerinde vatandaşlarla buluştu.

İşsizlik ve istihdamı siyasete alet ederek insanların aklını karıştıran iktidarın bu vaatlerinin akıbetinin ortada olduğunu belirten Çerçi, “Geçmiş belediye seçimlerinde verilen vaatlerin ne kadar yerine getirildiğini vatandaşların taktir edeceğini hatırlatarak “Geçtiğimiz seçimlerde bizim en önemli kaybetme nedenimiz işsizlik ve buna bağlı iktidar partisinin ortaya attığı çok sayıda iş vaatleri oldu ve Malatya işsizliğin, yoksulluğun şehri durumuna getirildi. İstatistikler ortada “ diye açıklamada bulundu

SP Malatya Belediye Başkan Adayı Çerçi’nin seçim çalışmalarına katılan Saadet Partisi Müfettişi Mustafa Özhüsrevde , "Türkiye’de Belediyeciliği en güzel şekilde yapan Saadet Partisi kadroları olmuştur. Bugün parmakla gösterilen örnek şehirlerin temelinde Saadet Partisi kadroları vardır. Eğer 29 Mart seçimlerinde Sayın Yaşar Çerçi’yi Belediye Başkanı olarak seçerseniz, Saadet Partisi kadrolarını da Meclise taşımış olacaksınız” dedi."

AKÇADAĞ'DA AÇILIŞ..
Bu arada SP'nin Akçadağ'daki seçim irtibat bürosunun açıldığı belirtilerek; şu bülten yayınlandı:

"29 Mart Yerel seçimlerinde Malatya Akçadağ ilçesinde Saadet Partisi İrtibat bürosu açıldı. Açılış törenine S.P Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltür, Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı M. Yaşar Çerçi Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Yaşar Canbay ve Akçadağ
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Necmettin Özcan’la birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

SP Akçadağ seçim bürosunun açılış töreninde bir konuşma yapan Malatya SP İl Başkanı Asiltürk “ Saadet Partisi’nin 29 Mart Yerel seçimlerinde Malatya’ya yeni bir ufuk açtığını, bu ufukta sadece insan merkezli politikalara öncelik verdiklerinin altını çizerek, İktidar partisinin yalancı bahar dönemi bitmiştir. Akçadağlı Hemşerilerimizin Malatya Merkezde olduğu gibi 29 Mart seçimlerinde sandıktan birinci çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

SP Akçadağ İlçe seçim bürosunun açılısında bir konuşma yapan Malatya eski Milletvekillerinden Yaşar Canbay “Biz yıllardır yerel seçimlerde aynı ifadeyi kullandık. Biz diyoruz ki: Gelecek seçimler değil, gelecek nesiller için çalışmalıyız “ dedi

SP Malatya Belediye Başkan Adayı M. Yaşar Çerçi, Akçadağ seçim bürosunda yaptığı konuşmada “ Belediyecilik tecrübe işidir. Bu göreve talip olmak tecrübe işidir. Yoksa birilerinin yönetimine girerek, yöneten değil yönetilen konumuna düşersiniz ki bu durumda Başkan değil seyirci olursunuz. Seçmenlerinize, hemşerilerinize olan sorumluluk emanetini yitirirsiniz açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi Akçadağ belediye başkan adayı Necmettin Özcan, Malatya’nın en seçkin ve şirin ilçelerinden Akçadağ’a belediye Başkanı Adayı olmanın onurunu yaşadığını ifade ederek, İlçemizde ki eksiklik ve sorunları da biliyoruz, çözüm yollarını da. Akçadağ için tarihten yeni bir sayfa kopartacağız. Akçadağ Malatya’da örnek ilçe olacak” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız