SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Yolu Bizim İçin Önemli'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:43:30
'Malatya Yolu Bizim İçin Önemli'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, “Sincik’i Malatya’ya bağlayacak yolun tamamlanması ilçemiz için çok önemli. Tamamlanması için her formülü deniyoruz." dedi. 

Her seçimde AKP’nin güçlü bir destekçisi olan Sincik ilçesinin daha fazla hizmeti hakkettiğini ifade eden Yetiş, belli dönemlerde milleti hatırlayıp belli dönemlerde unutmanın eski Türkiye’nin siyasi refleksleri olduğunu ve AK Parti’nin Yeni Türkiye ile birlikte bu tür refleksleri tümüyle ortadan kaldıracağına inandığını ifade etti. Yurdun en ücra yerindeki vatandaş ile İstanbul’daki en gelişmiş bir semtteki vatandaşın eşit olduğu gerçeği ile hizmeti kendilerine şiar edindiklerini belirten Yetiş, 2011’de milletvekili seçildikten sonra her yere ulaşmaya çalıştığını ve milletin verdiği emanetin hakkını vermek için büyük bir çaba gösterdiklerini söyledi.

Hasbi adamların hasbi hizmetler gerçekleştirdiğini bunun en güzel örneğinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu vurgulayan Yetiş, “Hepimiz hesap vermekle mükellefiz. Yola çıkarken yaptığımız her işi Allah’ın rızasına uygun olması için gayret göstereceğiz dedik, gereğini yapmaya çalışıyoruz. Sincik şimdiye kadar yeni yatırımlarla tanıştırdık, tanıştırmaya da devam edeceğiz. Şampiyon ilçemiz daha fazla yatırımı hakkediyor. Şiarımız kardeşlik ve kendi nefsi için istediğini kardeşi için istemeyenlerin sonunun ne olacağının bilincinde hareket ediyoruz. Kardeşlik hukuku ve sorumluluğumuzun gereği ilçede gerçekten ihtiyaç olan alanları tespit ettik. Bunların başında hastane ihtiyacı, yol problemi ve olmayan banka şubesi geliyordu. Her 3 iş için de kolları sıvadık. Uzun çabalar sonrasında her üç alanda gereğini yerine getirmenin şükrünü eda ediyoruz. Çok kısa bir zaman içinde uzun uğraşılarla belli noktaya gelen bazı yatırımlarda somut karşılıklar görmüş olacağız. 2011 seçimleri öncesinde ve seçildikten sonra ilçeye yaptığımız ziyaretlerde Sincikli kardeşlerimiz bizden Sincik ilçemize bir banka şubesi kazandırmamız için söz aldılar. O dönem derhal Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ile kurduğumuz temaslar nihayet sonuç verdi. Geçen aylarda şubenin kurulacağı yerin tespiti yapıldı. İnşallah bu eksiklik 10 Eylülde giderilmiş olacak. Ziraat Bankası Sincik Şubesi’ni 10 Eylülde açarak verdiğimiz sözü yerine getirmiş olacağız.

Kapalı spor salonu yatırımını öne aldık. Zemin etüdünden sonra inşaat ihalesine çıkılacak ve 2015 yaz dönemine kadar tamamlanacak. Böylece 2015’de planlamaya alınan kapalı spor salonu projesini 2014 yılına almış olduk. 2015’de Sincikli gençlerimiz bu salonda inşallah spor yapma keyfini yaşayacaklar” dedi. 

Bu sene içinde en çok dillendirilen Sincik-Malatya yoluna büyük bir ödenek aktarıldığını söyleyen Yetiş, “Bu konunun da takipçisiyiz. Sincik’i Malatya’ya bağlayacak yolun tamamlanması ilçemiz için çok önemli. Tamamlanması için her formülü deniyoruz. Gerçekten de bu yatırımların hayat bulması için döktüğümüz alın terine değdi. Tabi bu gelişmeler ilçemiz için oldukça önemli ama bunların hiçbiri hayal ettiğimiz medeniyet dünyamız için yeterli değil. Milletimiz her zaman çok daha iyisine layık. Sincikli kardeşlerimiz her seferinde bu vefayı gösteriyor. Çok daha iyi yatırımları ve projeleri hak ediyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız