SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolu Kazaları..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul- Malatya seferini yaparken Akçadağ yakınlarında devrilen otobüsün, lastiğinin patlaması sonucu kazanın meydana geldiği bildirildi.
 
3 kişinin öldüğü, 30 kişi ise yaralandığı Malatya - Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Kağıt Fabrikası mevkiinde meydana gelen kazada, Z.F'nin kullandığı 34 GVS 44 plakalı yolcu otobüsü devrilmişti. İstanbul'dan Malatya'ya gelmekte olan yolcu otobüsünün kazası sonrasında Emine Gündoğdu (48) ile Mikail Kantoyan ve kimlik çıkmadığı için ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti.
 
Kazada yaralananlardan bazılarının isimleri şöyle: Mithat Bartan, Enver Öztürk (45), Recep Akçakoca (35), Mehpur Özdemir (38), Mustafa Kılıç, Oğuz Uludağ (23), Abdullah Yücel (46), Mehmet Eroğlu, İnce Özdemir (6), Zekeriya Fırat (64), Kadife Erbir (38), Ayhan Çasut (44), Ceren Çaşut (51)
 
BİR KAZA DAHA..

Edinilen bilgiye göre; İstanbul'dan Malatya yönüne gitmekte olan Mehmet Kırtekin 34 ZY 4772 plakalı otomobiliyle aşırı hızlı ve hatalı olarak solladığı Ankara'dan Kayseri istikametine giden Bekir Kaya'nın otomobiline yandan çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki otomobilinde yoldan çıkarak devrilmesi sonucunda 8 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslar ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ile Kırıkkale Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

ELAZIĞ- MALATYA YOLUNDA DA..

Öte yandan, Elazığ-Malatya karayolu üzerinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde dün gece meydana geldi. Nadir Solmaz yönetimindeki 23 AH 127 plakalı araç, aşırı sürat nedeniyle önünde seyreden 26 yaşındaki Mustafa Murat Temizer yönetimindeki 06 BK 0260 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle meydana gelen kazada yola savrulan her iki aracın içinde bulunan 2'si ağır 7 kişi yaralandı. 
 
Öndeki araçta bulunan sürücü Mustafa Murat Temizer, 61 yaşındaki Mehmet Aydın Temizer, 53 yaşındaki Ayşe Nazlı Temizer ile 24 yaşındaki Fatih Mehmet Temizer Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, 23 AH 127 plakalı araçta bulunan Nadir Solmaz, 39 yaşındaki Muhammet Cevher ve adı öğrenilemeyen bir kişi de Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
ŞEHİRİÇİNDE 1 ÖLÜ..

Malatya'da otomobilin çarptığı 1 kişi hayatını kaybetti.  Edinilen bilgiye göre kaza, Yeşiltepe Dilek Yolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi alınamayan 44 NK 335 plakalı otomobil, aniden yola çıktığı iddia edilen Abdulemir Karaca (57) adlı şahısa çarptı. Kazada Karaca olay yerinde hayatını kaybetti.  Sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız