SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolunda 3 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Muş'un Varto ilçesinden Malatya istikametine gitmekte olan ve içinde 3'ü polis, 1'i polis okulu öğrencisi 4 kişinin bulunduğu özel otomobilin lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Bingöl-Elazığ karayolu 60. kilometresinde meydana geldi. Muş'un Varto ilçesinden yola çıkan Adem Demirel idaresindeki 23 AE 671 plakalı özel otomobil, Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Başyurt beldesi mevkiinde sağ arka lastiğinin patlaması sonucu takla atarak karpuz tarlasına girdi. Kazada araç sürücüsü Elazığ nüfusuna kayıtlı polis memuru Adem Demirel ağır yaralanırken, Bingöl'ün Genç ilçe nüfusuna kayıtlı polis memuru İrfan Uzun, Adana Ceyhan nüfusuna kayıtlı Seyfettin Yeşil ile polis okulu öğrencisi 20 yaşındaki Muş Varto nüfusuna kayıtlı Sinan İneci kaza yerinde yaşamlarını yitirdi.

Olay sonrasında bölgeye gelen ambulanslarla yaralı polis memuru Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne, hayatını kaybedenler ise Karakoçan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrasında bölgeye gelen polis memurları ve öğrencinin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Kazanın olduğu yere gelen polis okulu öğrencisi Sinan İneci'nin ağabeyleri aracı gördükten sonra Karakoçan Devlet Hastanesi yanına gitti.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları hastane önünde toplanarak Kürtçe ağıtlar yaktı. Hastane önündeki kalabalığı ise görevli polis memurları ikna etmeye çalıştı. Karakoçan nöbetçi savcılığı tarafından yapılacak incelemenin ardından cenazelerin otopsi için Elazığ'a kaldırılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız