SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolunda Büyük Kaza

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:10:58
Malatya Yolunda Büyük Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ - Malatya Karayolunun 20. km.sinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti,10 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken 8’i ağır 35 yolcu yaralandı. Olay yerine gelen Emniyet,jandarma ekipleri,arama kurtarma ekibi ile sağlık ekipleri otobüsteki yaralıları ortaklaşa çalışma sonucu çıkararak hastanelere gönderdiler.

Ankara’dan Van’a içerisinde 45 yolcusuyla gitmekte olan bir Van firmasına ait yolcu otobüsüne aynı istikametten gelen TIR kamyonunun çarpması sonucu kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burak Toprak (33) yönetimindeki 42 E 5815 plakalı yolcu otobüsü Elazığ-Malatya karayolunun 20. kilometresindeki Hankendi mevkisinde Fikret Kaya'nın kullandığı 34 JG 4768 plakalı TIR'la çarpıştı.

Kazada, Abdülsamet Uluğ ve İshak Koyuncu olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan sürücüler ile 33 yolcu, Elazığ'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

FOTO: A.A.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız