SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolunda Feci Kaza

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:46:12
Malatya Yolunda Feci Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ-Malatya karayolunda karşı şeride geçen kamyonet, TIR'a çarptı. 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kazaya karışan TIR da başka bir kamyona çarptı. Kazada ölen Mehmet Çınar'ın hastaneye gitmek için çocuklarıyla yola çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre kaza, Elazığ-Malatya yolunun 33. kilometresinde meydana geldi. Elazığ istikametinden Malatya istikametine seyir halinde olan Mesut Çınar idaresindeki 65 NU 957 plakalı kamyonet, yoldan çıkarak karşı şeride geçmesi sonucu Malatya istikametinden gelen Metin Özdemir yönetimindeki 06 DK 3353 plakalı TIR'a çarptı. Çarpanın etkisiyle savrulan kamyonette bulunan 3 kişiden baba Mehmet Çınar yola fırlayarak hayatını kaybederken, çocukları Mesut (32) ve Serhat Çınar (23) yaralandı.

Kamyonetin çarptığı TIR ise patlayan lastikleri nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette gittiği Kenan Lenyum yönetimindeki 23 LP 022 plakalı kamyona çarptıktan sonra durabildi.

Kazada yaralanan 2 kardeş ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kamyon sürücüsü Kenan Lenyum, kamyonetin şeridi aşarak TIR'a çarptığını, TIR'ın da kendi aracına çarpması sonucu kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazada ölen Mehmet Çınar'ın çocukları ile birlikte Malatya'da hastaneye gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Kazayla ilgili jandarma ve polis ekipleri soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız