SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolunda Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Malatya karayolu Hankendi mevkiinde üç aracın çarpışması sonucu çoğunluğu öğrenci toplam 16 kişi yaralandı.

Saat 15.00 sıralarında Elazığ istikametinden Malatya istikametine giden E.T. yönetimindeki 23 ET 426 plakalı kamyonet ile Ahmet G. yönetimindeki 23 FT 554 plakalı özel oto ve 23 FZ 160 plakalı öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı. Kazada çoğunluğu öğrenci olmak üzere yaralanan toplam 16 kişi Elazığ'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazanın E.T. yönetimindeki kamyonetin bölünmüş yoldan Durupınar köyüne giriş yaptığı sırada meydana geldiği iddia edildi.

DİĞER KAZALAR..
Akçadağ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 29 yaşındaki M.E. yönetiminde bulunan 44..532 plakalı otomobil, Karahan köyü mevkiinde dikkatsizlik sonucu yol ortasındaki refüje çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

Fuzuli Caddesi üzerinde 34 yaşındaki İ.A. yönetiminde bulunan 44..782 plakalı aracın çarptığı 65 yaşındaki Z.Ö. adlı kadın yaralandı.

Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde 51 yaşındaki Y.C. yönetiminde bulunan 44..808 plakalı araçla giderken, 37 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan 44..397 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Motosiklette bulunan sürücünün kardeşi 35 yaşındaki Ö.D. düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Yeşiltepe- Dilek yolu Hoca Ahmet Yesevi kavşağında 65 yaşındaki H.D., 06..379 plakalı otosunun direksiyon hakimiyetini kaybetti. 05.30 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

Onbinkonutlar mevkii Fatih Mahallesi’nde 39 yaşındaki M.K. yönetimindeki 44..505 plakalı otosuyla beton elektrik direğine çarptı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız