SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolundaki Kazalar

0
Güncellendi - 2017-08-28 19:05:29
Malatya Yolundaki Kazalar
A- A+ PAYLAŞ

Sivas- Malatya, Gürün- Malatya ve Gölbaşı- Malatya yollarında meydana gelen kazalarda 14 kişi yaralandı.

SİVAS- MALATYA YOLU..

Kangal ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Kaza saat 13.50 sıralarında Sivas- Malatya karayolu Kangal ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Tolga Balcı idaresindeki 38 LP 373 plakalı otomobil ile Muzaffer Göktaş idaresindeki 58 EE 756 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü ile birlikte araçlarda bulunan Ayten, Mehmet Akif, Öznur Göktaş ve Tolga Dinçer ile Melike Koçak yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların araçlarıyla Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

GÜRÜN YAKINLARINDA..

Sivas'ın Gürün ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza sabah saat 04.00 sıralarında Gürün ilçesi İncesu mevkinde meydana geldi. Kayseri istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Ömer Faruk Öner (29) idaresindeki 81 AN 570 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Hurdaya dönen araçta sürücü Öner, Mahmut Öner (53) ve Burak Öner (26) ağır yaralandı. Yaralılar 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Gürün Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılar daha sonra Sivas'a sevk edildi.

GÖLBAŞI- MALATYA YOLUNDA..

Malatya istikametinden Adana istikametine gitmekte olan Nebi Erkmen idaresindeki 34 GM 4727 plakalı kamyonet ile Adana istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Yunus Doğan idaresindeki 05 FD 686 plakalı otomobil Karaburun köyü çıkışında çarpıştı. Kazada sürücüler Nebi Erkmen ve Yunus Doğan ile araçlarda bulunan Hasan Can Erkmen ve Emin Karagöz yaralandı.

Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumları ağır olan Nebi Erkmen ve oğlu Hasan Can Erkmen, ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sivas, Adıyaman- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız