SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolunu Kapattılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:56
Malatya Yolunu Kapattılar
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri-Malatya karayolunda meydana gelen ölümlü kazalar mahalleliyi isyan ettirdi. Yolu kapatan öfkeli vatandaşları Emniyet Müdürü sakinleştirdi.

9 yaşındaki Yunus Emre Taşçı'nın 3 gün önce meydana gelen kazada hayatını kaybetmesinin ardından isyan eden Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi sakinleri, Kayseri-Malatya karayolunu kapattı. Oturma eylemi yapan vatandaşlar, yetkililerden karayoluna üst geçit ve alt geçit yapılması talebinde bulundu.

Vatandaşlardan Semiha Yıldız, "Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Melikgazi Belediye Başkanımızdan üst geçit, alt geçit ve trafik lambaları yapılması konusunda yardım istiyoruz. Bu yolda Semanur isimli bir kızımız araç çarpması sonucu öldü. 3 gün önce mazot tankerinin çarpması sonucunda ise 9 yaşındaki Yunus Emre Taşçı isminde bir evladımız hayatını kaybetti. Bu yolda hep ölümlü, yaralamalı, maddi hasarlı kazalar meydana geliyor. Gereken hassasiyetin gösterilmesini istiyoruz. Gereken tedbirlerin alınmasını istiyoruz" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da olay yerine gelip vatandaşların derdini dinledi. Öfkeli mahalle sakinleri, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'dan soruna bir an önce çare bulunmasını istedi. Vatandaşlar güçlükle ikna edilirken, Aydın'ın mahalle sakinleri arasından seçtiği 10 kişiyi İl Emniyet Müdürlüğünde yetkililerle görüştüreceğini söylemesi üzerine eylem sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız