SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Yorgun, Küskün..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Bostanbaşı beldesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

CHP Bostanbaşı Beldesi Belediye Başkan Adayı Halidun Gündüz'ün seçim bürosu açılışına, CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya'nın yanı sıra ilçe belediye başkan adayları, il genel meclisi adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Celal Berktaş, Bostanbaşı beldesinin bugünkü durumunun üzüntü verici olduğunu söyledi. Berktaş, Bostanbaşı'nın şirin ve Malatya'ya yakın bir belde olmasına rağmen gelişemediğini ileri sürerek, "Bostanbaşı'nın şu anki hali ortada. Önümüzde Bostanbaşı için bir şans var. Adayımız Halidun Gündüz bu dönem Bostanbaşı Belediyesine Başkan olacak. Kendisi sizin bir evladınızdır. Gündüz'ün Bostanbaşı'na hizmet etmekten başka bir gayesi yoktur. Bu değerli arkadaşımız, hiçbir ayrım gözetmeksizin Bostanbaşı halkı ile el ele vererek, yeşil dokusu bozulmayan şirin bir belde oluşturacağına inanıyorum" dedi.

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal ise, "Yerel seçimlerde el ele vererek, güneşin önündeki kapıları açalım" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Bostanbaşı Beldesi Belediye Başkan Adayı Halidun Gündüz'ün seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Öte yandan CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Özalper Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Şarapnal burada yaptığı konuşmada, 29 Mart yerel seçimlerinde güneşin önünü kapatanların karşısında olacaklarını söyledi. Şarapnal, insanlara karanlığı reva gören zihniyetin karşısında olacaklarını belirterek, "Yerel yönetim kazanımları Demokrasinin ayak izlerini oluşturacak. Malatya yorgun, sinerjisi bizler olacağız. Malatya küskün, 29 Mart bizim olacak. Malatya plansız, Mimarı ben olacağım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız