SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Zarar Görmesin!'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, "3Ç" konusunda teminat verdi ve "Malatya kabuğunu kıracak ve üzerindeki ölü toprağını serpecektir."dedi.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi Mahalle toplantılarında İlyas, Şehit Fevzi ve Melekbaba semtinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği mahallelerin tümünde yüzlerce vatandaş tarafından Davul zurna ve Havai fişek eşliğinde karşılanan Çerçi sıcak ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.

Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi beraberinde İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve meclis üye adaylarıyla birlikte katıldı.

İl Başkanı Mehmet Asiltürk açılış konuşmasında” 29 Mart seçimlerinde partimizin adayı Sayın Mehmet Yaşar Çerçi ye oy vermenizi istiyoruz. 1 Dönem görev yaparak sizlere hizmet eden Sayın Mehmet Yaşar Çerçi’yi hepiniz tanıyorsunuz. Her mahallemize eşit hizmet yapan ve kapısı Malatyalı vatandaşlara sonuna kadar açık olan biri olarak sizlere hizmet verdi. 1 dönemde 15 yıla denk hizmet yapan Sayın Mehmet Yaşar Çerçi Mahallenize de büyük hizmetler yaptı. Açıktan akan kanalizasyonları kapattı. Bunları sizler hepiniz biliyorsunuz.

Yeni dönemde de hizmetler adil ve eşit olarak yapılacaktır. Geçmişte olduğu gibi çevre yolu altı diye tabir edilen mahallelerimizin tüm sorunlarının giderileceği çalışmalara hemen başlanacağı sözünü veriyoruz” diye belirtti.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi ise mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında “ 29 Martta sizlerin çok önemli bir göreviniz var. Malatya’nın 5 yılını emanet edecek kişiyi seçeceksiniz. Bunu kim yapacak sizler yapacaksınız. Kararı sizler vereceksiniz. Hemşerilerimiz yapacak bunu da sandığa giderek yapacaksınız. Bu görev çok önemli çünkü oy verdiğiniz kişinin yapacağı icraatlara oy veren kişiler ortak olur.

O kişinin işleyeceği iyi şeylere de hayırlara da ortak olursunuz desteklediğiniz için onun işleyeceği haksızlıklara fenalıklara zulmede şerre de ortak olursunuz. Bunun için oy vermek önemli bir görevdir.

Malatya’nın 5 yılını oy vereceğiniz kişiye emanet edeceksiniz. Onun için halkımız bütün adayları en iyi bir şekilde tartsınlar ölçsünler ona göre kararların versinler. Malatya’mız bu seçimde zarar görmesin.

Malatya’mız bu seçimde hayır görsün. Yoksa illa ben olayım şu olsun diye de bir gayemiz yoktur. Malatya’mız kazançlı olsunda karlı olsunda kim yaparsa da yapsın emin ve ehil olmayan bir kişiye de bir ekibe bu iş verilmesin. Bunu ne adına söylüyoruz dinimiz böyle emrettiği için söylüyoruz. Emaneti ehline verin dinimizin emri Malatya hepimizin yarın çocuklarımıza torunlarımıza bırakacağımız şehir.

Daha kaliteli daha düzgün daha yaşanabilir daha mükemmel bir şehir olsun istiyoruz. Bizlerin tek gayesi Malatya’ya hizmet etmek. Sizlerinde böyle düşündüğünden eminim. Bizim gayemiz bu dört dörtlük bir Malatya için 44 yeni proje adı altında yeni projelerimiz var. Basın mensupları aracılığıyla kamuoyuna bunları açıkladık. Bunların hepsi bu dönemde bitirilecek.

Bakıyorum Benim dönemdeki hizmetlerin yanında başka hizmet gelmemiş. Çevre yolu altında bulunan mahallelerimiz perişan durumda. Bizim dönemimizde hatırlayacağınız gibi kanalizasyonlar açıktan akardı. Bunları göreve gelir gelmez üzerlerini kapattık. İçme suyunda sıkıntı yoktu. Malatya’nın yeterince suyu var.

Göreve geldiğimizde ilk işimiz hemen Mahallelerimizin acil sorunlarını gidermek olacaktır. Her mahallemiz inşallah hizmete doyacak. Mahalleler pırıl, pırıl sorunları bitmiş Malatya’ya yakışır görüntüde olacak. Yolu ve kaldırımları bitirilerek çukur yol kalmayacak.

Sizler en iyi kararınızı sandıkta vereceğinizi biliyorum. Bizim ortak amacımız ve hedefimizde Malatya kazansın istiyoruz.”

* KADIN SEFERBERLİĞİ
Dünya kadınlar gününde Malatya’da 50 bin kadının okuma yazma bilmediğini söyleyen Çerçi “ Kadınlarımız için belediye imkanlarını seferber edeceğiz” dedi.

Malatya Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı M.Yaşar Çerçi 8 Mart Dünya kadınları gününün tüm kadınlara hayırlı olmasını temenni ederek” kadınlarımızın, eğitim, kültür, sağlık, spor gibi hayatın her sahasında aktif bir şekilde yer alması beklenirken şehrimizde 50 bin kadınımızın okuma yazma bilmediği ortaya çıkmıştır. Belediye Başkan Adayı Çerçi Belediyeler yasasına göre Belediyeciliğin kadınların sosyal yaşamını olumlu yönden iyileştirecek faaliyette bulunabileceğini belirtti. Kendisinin seçilmesi durumunda Malatya belediyesinin tüm imkânlarını kadınlarımızın sosyal alanda aktif olması için seferber edeceklerini söyledi.

* 3Ç ÇAMUR, ÇÖP, ÇUKUR
Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan adayı Yaşar Çerçi, 29 Marttan sonra Malatya’da vatandaşlara 3Ç konusunda teminat verdi.

Çerçi, “İnşallah göreve geldiğimizde Malatya’da ne olursa olun üç şey olmayacak dedik. 3Ç model şehirlerde 3 Ç olmaz. Çamur, çöp, çukur olmayan bir şehir, bu çok zor bişey mi değil. Yeter ki bundan karalı olun. Bu konuda disiplinli olun, gece gündüz çalışan Malatya’yı her alanda hem fiziki, hem sosyal, hem kültürel, hem de sportif alanlarda başı oynayan bir şehir haline yeniden hep beraber getireceğiz” dedi…

* ÇERÇİ ŞİMDİ KABUK KIRMA ZAMANI
Saadet .Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Çerçi, Doğanşehirliler Dernek Başkanı Dilaver Gür’ü ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Gür, Malatya’ya yakışır birinin gelmesini canı gönülden istediklerini belirterek, Malatya’nın tek merkezli konumdan çok merkezli konuma kavuşmasını, kavşaklarla, bulvarlarla, Büyükşehir olmasını istediklerini söyledi.

Başkan adayı Çerçi de, bütün herkesin ortak hedefi içerisinde yaşadığı ekmeğiyle, suyuyla büyüdüğümüz Malatya’mızın kendisine layık bir seviyeye en güzel bir şekilde gelsin. Malatya içerisindeki barındırdığı dinamikleriyle, potansiyeliyle, kaynaklarıyla eğer bunların çok iyi yönetilmesi halinde çok rahatlıkla şu anki bulunduğu çizgiden çok çok yukarıya çıkacağı kesin. Yeter ki, bunda iyi bir şekilde organizasyon iyi bir yönetimle halk bütün dinamiklerini güçlerini, bütün dinamiklerini, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere hepsini aynı noktaya teksif ettiğiniz taktirde bu büyükteki büyük bir sinerjinin doğması ve onunda beraberinde bu söylediğiniz kullanma haklarını başarmamız olacaktır ve Malatya kabuğunu kıracak, üzerinde ki ölü toprağını atacaktır." dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız