SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Ziraat Odası Kapandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:09
Malatya Ziraat Odası Kapandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziraat Odası’nın kapandığı bildirildi.

Malatya Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “6360 sayılı kanunun, 1 Nisan 2014 tarihinde yürürlüğe girmesiyle büyük şehir statüsüne kavuşan Malatya ilinde odanızın faaliyet alanı ve yasal dayanağı kalmadığından Malatya Ziraat Odası’nın tüzel kişiliği ortadan kalkmıştır. Malatya Ziraat Odası faaliyet alanı söz konusu kanuna göre Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleri alanına dağıtılmıştır” denildi.

Malatya Ziraat Odası'nın başkanı Bayram Polatbaş da (fotoğraftaki), geçtiğimiz Ocak ayında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti.

YETKİ YEŞİLYURT'A..

Bu arada Malatya Ziraat Odası’nın kapanmasından sonra imza yetkisinin Yeşilyurt Ziraat Odası’na verildiği bildirildi.

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Malatya’nın büyük şehir statüsüne kavuşması nedeniyle Malatya Ziraat Odası’nın tüzel kişiliği ortadan kalkmasından dolayı protokol yetkisi Yeşilyurt Ziraat Odası’na verildi” dedi.

Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleri Ziraat Odası’nın merkez ilçede hizmet vereceğini söyleyen Solmaz, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü nerede olursa biz de orada hizmet vereceğiz ki, çiftçilerimiz zorluk çekmesin” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız