SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Zor Bir Yer..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Teknik Direktör Ufuk Sarı ile yollar ayrıldı.

Yeni Malatya Spor'da Körfezspor beraberliğinin ardından yönetim kurulu bir toplantı yaparak, Teknik Direktör Ufuk Sarı ile yollarını ayırma kararı aldı.

Sarı, Yeni Malatya Spor'da görev yaptığı dönemde 8-9 puanlık bir kayıplarının olduğunu ifade ederek, "Bireysel anlamda futbolcular iyi bir duruma geldiler. Ancak bunu ligde skora yansıtamadık. Sevindirici olan yan, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalınması ve süper lig takımlarından Malatya'ya gelecek olması. Ama bunun yanında da ligde istediğimiz sonuçları alamadık. 8-9'lık bir kaybımız var. Tabi bu puanları alamadığımız için sıkıntı oldu" dedi.

Yeni Malatya Spor yönetimine kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Sarı, "Malatya zor bir yer. Geçmişte yapılanlar ortada. Geriye doğru kötü bir gidiş var. Ancak ben Yeni Malatya Spor yönetiminin bu kötü gidişe dur diyeceğine ve Malatya futbolunu ileriye taşıyacaklarına inanıyorum. Bize de güvenip, görev verdiler. Ama dediğim gibi ne kadar doğru yaparsanız yapın futbol şansı yanınızda olmayınca, olmuyor" diye konuştu.

Sarı, Malatya kamuoyuna da bir çağrıda bulunarak, "Malatya'da iki aylık bir görev sürem oldu. Malatya'nın beklentilerini biliyoruz ve yönetim kurulumuzun daha sağlıklı çalışabilmesi için görevimizden affımızı istedik. Burada yaptığımız görevle çoluk çocuğumuzun ekmeğini kazandık. Bundan dolayı Malatya halkının hakkını helal etmesini istiyoruz. Eğer bizimde hakkımız varsa helal olsun. Bize destek veren herkese çok teşekküre diyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız