SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da 11 Yıl Üst Üste Rekortmeniz"

0
Güncellendi - 2016-03-06 17:49:41
A- A+ PAYLAŞ

2004 yılında kurulan, sürekli artan ciro ve istihdamla birlikte her yıl büyümesini sürdürdüğünü kaydeden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “İzmir'de yapı grubunda MyVia ve MyWay markaları ve sağlıkta da Gözde İzmir Hastanesi ile hizmet veriyoruz. Grup merkezimiz olan Malatya'da 11 yıldır üst üste vergi rekortmeni olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

2016 yılında İzmir'de farklı gelir gruplarına uygun segmentlerde projelerin birbiri ardına geleceğini dile getiren Kalı, “Ev sahibi olmak isteyenler için kendi ihtiyaçlarına uygun olan farklı tiplerde konut üretiyoruz. Bornova Evka 3'te MyWay Terrace, yine MyVia 414'ün hemen yanında bulunan MyWay Fest, Buca'daki MyVia Yıldız ve Çiğli'deki MyWay Wins Blue projelerimizin her biri, özel olarak planlandı. Projemizde kişi evinden işyerine kadar servisle gidebilecek. Ayrıca projede, yaklaşık 6 bin metrekare büyüklüğünde ve kumsalı bulunan yapay deniz oluşturacağız” diye konuştu.

Kaliteli ve nitelikli projeler yaptıklarını belirten Op. Dr. Kenan Kalı, “2016 yılı içinde Alsancak'ta MyWay Deluxe, Gaziemir'de MyWay Country, Bayraklı'da MyWay Bayraklı Kule ve Buca'da da MyWay Yıldız 2 projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Böylece yaklaşık bir yıl içinde kente 8 ayrı proje kazandırarak, 700 milyon lirayı aşan yatırım yapmış olacağız” ifadelerini kullandı.

"BÜYÜMEK İÇİN DOĞRU PLANLAMA ŞART"

2015 yılının iş dünyası tarafından kayıp yıl olarak görüldüğünü, buna rağmen cirolarını artırdıklarını söyleyen Kalı, 2016 yılında da sağlık ve yapı gruplarında aynı preformansı sürdüreceklerini dile getirdi.

İstikrarlı büyümelerinde doğru planlama ve insan kaynağı kullanımının belirleyici olduğunu vurgulayan Op. Dr. Kenan Kalı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Büyümeyi sürdürürken verimsiz departmanları kapatma veya küçük işletmeler şeklinde birleştirme yoluna gittik. Tabiri caizse 40 ayrı yerde bir metrelik çukur açacağımıza bir çukuru 40 metre derinliğe ulaştırmaya çalışıyoruz. Operasyonel anlamda hız kazandık. Sadeleşmeye gitmemizin 2015 yılındaki karlılığımızda olumlu etkisi oldu. Şu anda sağlık, inşaat ve tesis yönetimi konularında direkt ve indirekt olarak 4 bin 500 civarında kişiye istihdam sağlıyoruz. Genç ve enerjik bir grubuz. Emin adımlarla büyüyoruz. Gözde Grubu'nun konumlandığı sektörler inşaat ve sağlık. Hem barınma, hem de sağlık konusu insanların vazgeçemeyeceği unsurlar. İstihdam yaratmaktan ve vergi rekortmeni olmaktan ötürü gurur duyuyorum.”

2016 yılının Türkiye için iyi olacağını düşündüğünü dile getiren Kalı, Gözde Grubu'nu bugünlere taşıyan tüm çalışanlara da teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

İzmir- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (8 yıl önce)
    siz malatyada herseyde rekor kırıyorsunuz bılmem anlatabıldim mi
    0
    0
    Yanıtla