SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 15 Temmuz Etkinlikleri

0
Güncellendi - 2018-07-12 06:21:25
Malatya'da 15 Temmuz Etkinlikleri
A- A+ PAYLAŞ

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin halkın tepkisiyle engellenmesinin 2. Yıldönümü Malatya Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği etkinliklerle anılacak.

15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerini Anma etkinlikleri, 13 Temmuz Cuma günü saat 17.00’da Eski Belediye Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı’nın katkılarıyla gerçekleştirilecek 15 Temmuz Fotoğraf sergiyle başlayacak.

Yapılacak etkinliklerle ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Cuma günü 15 Temmuz Fotoğraf sergisi ile başlayacak olan etkinliklerimiz, 14-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında 15 Temmuz Millet Meydanında gerçekleştirilecektir. 15 Temmuz büyük bir felaket ve iç savaş provasının yapıldığı kara bir gündü. Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve milletimizin canını hiçe sayarak vatan topraklarını koruma şuuru ve aşkı sayesinde darbeci zihniyet emeline ulaşamamıştır.Ülkemiz her türlü terör ve uzantılarıyla mücadeleye devam ediyor. Bölgesinde bir istikrar abidesi olan ülkemizi karıştırmak ve zayıflatmak isteyenlere karşı vatandaşlarımız her zaman devletinin yanında yer alarak hainlere gerekli cevabı en iyi şekilde vermiştir. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Yeni ve Güçlü Türkiye yolunda birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışacağız. 15 Temmuz gecesi vatanı uğruna canını veren Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize ve Milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi anma etkinliklerine bütün Malatyalı hemşerilerimizi bekliyoruz ” dedi.

Cumartesi ve Pazar günü 15 Temmuz Millet Meydan’ında gerçekleştirilecek olan anma etkinlikleri programı;

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız