SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 167. Yıl Kutlaması

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:52
Malatya'da 167. Yıl Kutlaması
A- A+ PAYLAŞ
Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü nedeniyle Malatya’da da tören düzenlendi. 
 
10 Nisan Polis Günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdür Yardımcısı Nazif Yüksel, Polis Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk, şube müdürleri ve polisler katıldı.
 
Çelenkleri polis teşkilatı adına Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, şehit aileleri adına vakıf başkanı Sıddık Selçuk ve PMYO Müdür Yardımcısı Nazif Yüksel sundu. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk Anıtı'na sunulun çelenklerle son buldu.
 
Basın mensuplarına açıklama yapan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, “167. yılımızda yine hep birlikteyiz. Vatandaşımızla el ele ve her zaman beraberliğimizin devam edeceğini çok defadır söylüyoruz. Aslında kaderimiz aynı. Halkın kaderi, vatandaşın kaderi ve bizim kaderimiz. Biz adeta onları yaşıyoruz. Bu coşkuyu ifade etmek adına bu haftayı da değişik programlarla dolu dolu geçirdik. Arkadaşlarımız bu konuda ciddi gayret sarf etti” dedi.
 
Polis okulu bando takımı ve polis okulu öğrencileri, daha sonra Atatürk Anıtı önünden eski belediye meydanına kadar tören yürüyüşü gerçekleştirdi. Vatandaşlar ise polislerin bayramını alkışlayarak kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız