SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 2 Vali Yardımcısı ve 131 Polis Açıkta

0
Güncellendi - 2016-07-19 23:25:05
Malatya'da 2 Vali Yardımcısı ve 131 Polis Açıkta
A- A+ PAYLAŞ

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında İçişleri Bakanlığında başlatılan görevden uzaklaştırma işlemleri kapsamında Malatya’dan 2 vali yardımcısı ve 131 emniyet mensubunun bulunduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre; bir grup askerlerin darbe girişimi sonrasında, İçişleri Bakanlığı'nda başlayan temizlik operasyonu kapsamında, Malatya Vali Yardımcıları Bülent Güven ile Ömer Dağdeviren’in (alttaki fotoğraflarda), Malatya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 131 rütbeli ve polis memuru ile birlikte İl Jandarma Komutanlığında görevli 1 astsubayın görevden el çektirildiği bildirildi.

Akçadağ ilçesinde de aralarında Akçadağ İlçe Emniyet Müdürü Muammer Gül'ün de (üstteki fotoğraftaki) aralarında bulunduğu 4 polis memurunun açığa alındığı öğrenildi. Darende İlçe Emniyet Müdürü Ejder Çelikkaya ve 3 polis memuru da açığa alındı.

Bu arada, önceki yıllarda Malatya'da Vali Yardımcısı veya ilçelerinde kaymakam olarak görev yapmış olan bazı isimler de, 246 kişiyi kapsayan Mülki İdare Amirleri'ne ilişkin açığa alma işlemi kapsamına girdikleri öğrenildi. Bu isimler ve son görevleri şöyle:

Hüseyin Başol Güleç- Mülkiye Başmüfettişi

Ramazan Fani- İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şume Müdürü

Kasım Esen- Merkez Valisi

Ejder Sarıçiçek- Konya Vali Yardımcısı

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

vy1a

vy2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • huseyin dogan (7 yıl önce)
    Bu vatan hayinlerini tamamen temizleninceye kadar oparasyonlar durmaksizin devam etmeli koluk kuvetler basta olmak uzere Malaya buyuk sehir zamaninda bunlarin usu gibiydi ne kadar alindi veeya alinacak bilmitorum ilgili birim leri buralara daha sıkı bi sekilde calismalari cok faydali olur diye dusunuyorum uyuan hucreler oldugunu tahmin etmekteyim saygilar
    0
    0
    Yanıtla