SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 2016'nın İlk Bebeği

0
Güncellendi - 2016-01-01 17:49:40
Malatya'da 2016'nın İlk Bebeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yeni yılın ilk bebeği 00.07’de dünyaya geldi. 2016’nın ilk bebeğine Elif Asel ismi verildi.

Çiğdem ve Ahmet Kargin çiftinin kız çocuğu olarak 00.07’de dünyaya gözlerini açan Elif Asel bebek Malatya’da yılın ilk bebeği olarak kayıtlara geçti.

Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü Kadın Doğum Bölümü'nde normal doğumla dünyaya gelen Elif Asel bebek 3 kilogram 100 gram ağırlığında hayata merhaba dedi. 31 yaşındaki anne Çiğdem Kargin ile 31 yaşındaki eşi Ahmet Kargin yeni yılın ilk dakikalarında bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.

İlk çocuğunu dünyaya getirdiğini ifade eden genç anne Çiğdem Kargin, bebeklerine Elif Asel ismini verdiklerini belirtti. Oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen anne Kargin, “Bebeğimizin doğumunun yılbaşına denk gelmesini beklemiyordum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çocuğumun yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelmesinden dolayı çok mutluyum. 2016 yılında inşallah her şey yoluna girer, ülkemiz çok karışık çünkü inşallah her şey yoluna girer” diye konuştu.

Baba Ahmet Kargin de 2016'nın herkese huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak, ilk çocuklarını yılın ilk dakikalarında kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız