SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da 4 Bin 990 Üye Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:53:21
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, eğitim iş kolunda Eğitim-Bir-Sen’in Genel Yetkili Sendika olduğunu kaydederek, “Eğitim-Bir-Sen, temel hak ve özgürlükler noktasında kararlı mücadelesine hız kesmeden devam edecek, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada sorun çözmeyi sürdürerek, talepleri kazanıma dönüştürmenin mücadelesini verecektir” dedi. 

Sendika binasında üyelerinde katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Yıldırım, “Her şey ilk adımla başladı. En uzun yolculukların bile ilk adımla başladığının bilinciyle atılan ilk adım. Kirletilmiş bir alanda temiz bir başlangıç yapmanın zorluğuna rağmen büyük düşler kurularak, çalışanların ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerinin geliştirilmesine, Türkiye’nin demokratikleşmesine, sivilleşme ve özgürleşmesine katkı sunmak amacıyla yola çıkıldı” dedi.

Eğitim-Bir-Sen'in kendisine gösterilen teveccühün altında kalmayacağını ifade eden Yıldırım, “Sendikacılığı “kavga zemininden hizmet” sendikacılığına dönüştürme iddiası ve ısrarı ile çıkılan yolda ortaya konulan fedakarlık, Eğitim-Bir-Sen’i Malatya’da 4 bin 990, ülkemiz genelinde 251 bin 123 üyeyle zirveye ulaştırmıştır. Değer merkezli, çözüm odaklı, özlük ve özgürlük temelli, sadece tenkit eden değil, teklif de üretebilen bir yaklaşımla sürdürülen hak arama mücadelesinde Eğitim-Bir-Sen, kendine gösterilen teveccühün altında kalmayıp zirvenin hakkını vermeye devam edecektir” diye konuştu.

Yıldırım, talepleri kazanıma dönüştürmek için çalışacaklarını da belirterek, “Eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarının geliştirilmesi için emek ve özgürlük mücadelesi verenler, hiçbir siyasal yaklaşım ve ideolojinin kanatları altına girmeden, kendi dinamizmini oluşturan medeniyet ve değer odaklı yeni sendikal anlayışla sorunun parçası değil, çözümün paydaşı olmayı sürdürecektir. Örgütlenerek güçlenen, güçlendikçe yol alan ve yol açan Eğitim-Bir-Sen, temel hak ve özgürlükler noktasında kararlı mücadelesine hız kesmeden devam edecek, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada sorun çözmeyi sürdürerek, talepleri kazanıma dönüştürmenin mücadelesini verecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız