SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da 4 Cami Yıkıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:54:11
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu Milli İttifak’ın Milletvekili adayları, çalışmalarını sürdürüyorlar.

Çalışmalara ilişkin basın bülteni şöyle:

"Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin birleştiği Milli İttifak’ın Milletvekili adayları, Malatya’da seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. Adaylar, gezileri kapsamında gittikleri her yerde vatandaşın teveccühü ile karşılaşıyorlar.  

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerine Milli İttifak adı altında katılacak olan SP ve BBP’li milletvekili adayları çalışmalara hız verdi. SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu, üzümlü, Fırıncı ve Hacihaliloğlu Çiftliği Mahallelerini ziyaret eden adaylar Osman Cemali Marasalı ile Avukat Sema Altuntaş, vatandaşların büyük desteği ile karşılaşıyorlar.

Gittikleri yer mahallede vatandaşları tek tek dolaşarak sorunlarını dinleyen Milli İttifak’ın adayları, 7 Haziran sonrası iktidarları ile birlikte tüm sorunların çözüleceğini söylüyorlar. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin geçmişlerinin tertemiz olduğunu belirten adaylar, Milli İttifak iktidarı ile Türkiye’nin tüm bu sorunlardan kurtulacağını belirtiler.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Hükümetin Ortadoğu politikasını sert bir dille eleştirerek, “Bunlar iktidara geldikten sonra sadece Irak’ta 1,5 milyon Müslüman şehit edildi. Yüzbinlerce masum kadının iffeti kirletildi. Yine milyonlarca insan yaralandı evsiz kaldı. Şuan Suriye’de de durum farksız. Kardeş kardeşe Allah’u Ekber diyerek saldırıyor. Orta Doğu kan gölüne dönmüş durumda. Ama Hükümetimiz mazlum ve Müslüman ülkelerin yanında mı? Hayır onlar ABD’nin, küresel emperyalist güçlerin yanında yer alıyorlar” dedi.

Geçmişte Milli görüş hükümetleri döneminden de örnekler veren Asiltürk, Türkiye’nin gittikçe bir uçurumun kenarına sürüklendiğini belirterek, önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin bunun için büyük bir fırsat olduğunu savundu. Gelecek nesiller için çözümün Milli İttifak’ta olduğunu belirten Asiltürk, halkın bu sefer tercihinin Milli İttifaktan yana olacağını söyledi.

Malatya’daki sorunlardan da bahseden Asiltürk, AK Parti döneminde Malatya’da 4 caminin yıkıldığını belirterek “CHP’li bir belediye döneminde bu yıkımlar yapılsaydı ortalık ayağa kaldırırlardı. Ancak kendi dönemlerinde bir caminin de yerini Hollandalılara sattılar oradaki camiyi yıktılar” dedi.

Köylerde kayısı üreticilerinin de dertlerini dinleyen milletvekili adayları, çözüm için 7 Haziran’da iktidar değişikliğini işaret ettiler. Köylüler bu yılda kayısının olmadığını belirterek kayısı sorununa çözüm bulunmasını talep ettiler.

Gittikleri her yerde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan adaylar, hastaları da unutmuyor. Evlerinde ziyaret ettikleri hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Milli İttifak adayları, çocuklarla sohbet ediyor, kadınların sorunlarını dinliyor ve vatandaşın dertleri ile hemhal oluyor.

Köy ziyaretlerine Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin ilçe belediye başkanları yönetim kurulu üyeleri de eşlik ediyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız