SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 'Asrı Saadet' Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Asrı Saadet gecesi düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği Malatya şubesi tarafında organize edilen Asrı Saadet gecesi etkinlikleri Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Baki Öztürk, Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şube Başkanı Tayyar Emre, birçok sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi ve vatandaşların katıldığı gecede Mısırlı hafız Memduh Saad Cude, Kur'an-ı Kerim okudu. Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun ilahi okuduğu gecede sinevizyon gösterileri yapıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Malatya Şube Başkanı Tayyar Emre, "Gençlerimiz şiddetin esiri olmasın, iç ve dış güçlerin provokasyonlarına alet olmasın diye çalışıyoruz. Vatan ve millet sevgisinin vatana ve millete en faydalı olmak olduğuna inanıyoruz. Gençlerimizin sevgi ve kardeşlik temelinde, inanç ve ideallere sahip kişiler olarak yetişmesi için çalışıyoruz. Biz Gençliğimiz Çanakkale ruhunu unutmasın, Çanakkale 92. yıl önce geçilmedi bundan sonrada geçilmesin diye çalışıyoruz"dedi.

Emre, daha sonra şöyle konuştu: "Bu çerçevede Kur'an ile buluşma çalışması dolayısı ile ülkemiz genelinde 10 milyon Kuran-ı Kerim sizlerin desteği ile ücretsiz olarak dağıtılmış, ülke genelinde kuran ziyafeti programları düzenlenmiştir. Gençliğimizin şehitlik ruhuna müdrik olması, ecdadımızın mübarek vatan toprağını nasıl müdafaa ettiğini unutmaması amacı ile "250 Bin Çanakkale Şehidimize 250 Bin Hatim" çalışması yapılmış bu hatimlerin bin 500 tanesi de Malatya'mızda okunmuştur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız