SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Avrupa Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ilk kez bir spor dalında Avrupa Şampiyonası'nın gerçekleştirileceği bildirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü dr. Mehmet Bayansalduz, Avrupa Artistik Bilardo Şampiyonası'nın 5-8 Temmuz 2007 tarihlerinde Malatya'da yapılacağını bildirdi. Bu arada, 2 yıl sonra Türkiye'de yapılacak Dünya Liselerarası Bay- Bayan Futbol Şampiyonası'na da Malatya talip.

İLK KEZ..
Aynı zamanda Bilardo Federasyonu Asbaşkanı olan Bayansalduz, Malatya'da ilk kez bir Avrupa Şampiyonası'nı bu yıl gerçekleştireceklerini, 32 ülkenin şampiyon bilardocularının katılacağı Avrupa Artistik Bilardo Şampiyonası karşılaşmalarının Atatürk Spor Salonu'nda yapılacağını söyledi. Bayansalduz, 18 bin 500 Euro ödüllü şampiyonda kullanılacak ekipmanı Platin Bilardo'nun üstlendiğini kaydetti.

BİR DE DÜNYA ŞAMPİYONASI..
Dr. Bayansalduz, 2009 Dünya Liselerarası Bay- Bayan Futbol Şampiyonası'na da talip olduklarını, bu konuda Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile Okul Sporları Federasyonu Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ata Özer'den de destek sözü aldıklarını bildirdi.

Malatya'daki saha sayısının artması, niteliklerinin yükselmesi nedeniyle, 15 gün sürecek ve 1200 sporcunun katılacağı böyle bir şampiyonaya talip olduklarını belirten Bayansalduz, 2009'da Türkiye'de yapılması planlanan şampiyonayı Antalya, Bursa ve İstanbul'un da istediğini, Malatya'nın şansının fazla olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız