SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Balyoz Tahliyesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:46:41
Malatya'da Balyoz Tahliyesi
A- A+ PAYLAŞ

Balyoz davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin, “Anayasa Mahkemesi bence biraz siyasilerle koordineli olarak çok bekletti. Belki 5-6 ay önce çıkma şansımız vardı. 17 üyeden 17’si de karar vermişse demek ki bizlere haksızlık yapılmış” dedi. 

Malatya E tipi Kapalı Cezaevi’nden akşam saatlerinde tahliye olan emekli Kurmay Albay Ahmet Küçükşahin yaptığı açıklamada, “En büyük yeminlerle söyleyebilirim ki, biz hiçbir şey yapmadık. Bizim hükümeti devirmek gibi bir çalışmamız olmadı. Biz iki sene sonra anladık ki hükümeti devirmeye teşebbüs etmişiz. Halk nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın, kimsenin böyle bir derdi yok. Biz halkın hizmetinde olan insanlardık. Ben 31 yıl sonra önce Hasdal’a gittim. Orada emekli oldum. Sonra Silivri’ye gittim, daha sonra Malatyalı olduğum için Malatya’ya geldim. 7 aydır buradayım. Yeni çıktım, kuş gibi hafif hissediyorum kendimi. Malatya’da kalacağım, herhangi bir yere de gitmeyeceğim. Malatya halkının aydınlanması için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Anayasa Mahkemesi’nin kararını de değerlendiren Küçükşahin, “O da siyasi, artık yapacak bir şeyleri kalmadı. Son yapabileceklerinin azamisini yaptılar. Taşımadıkları için bizi bırakmak zorunda kaldılar. Çünkü her şey aleni idi. 17 üyeden 17’si de haksızlık yapıldığına karar verdi. Anayasa Mahkemesi bence biraz siyasilerle koordineli olarak çok bekletti. Belki 5-6 ay önce çıkma şansımız vardı. 17 üyeden 17’si de karar vermişse demek ki bizlere haksızlık yapılmış” dedi.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesi doğumlu olan Küçükşahin, 3,5 yıl cezaevinde kaldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Müfide Sepetçi (6 yıl önce)
    Sızlere ailelerinize bunlari yasatanlarda adalete muhtaç olsunlar
    0
    0
    Yanıtla