SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Başladılar..

A- A+ PAYLAŞ

Önümüzdeki sezon Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını başladı.

ÇİM BİÇİLMEYİNCE..
Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıklarına Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde start verdi. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, sahalardaki çimlerin biçilmemesine tepki gösterdi.

Malatyaspor oyuncu ve teknik kadrosu 10.30’da başlayacak antrenmandan 15 dakika önce sahaya geldi ve gazetecilerin çekim ve röportaj yapmasına izin verildi. Ardından açıklama yapmak üzere saha kenarına gelen Karaman, bir gazetecinin “hocam topbaşı yaptınız…” demesinin ardından, eliyle sahayı gösterip “Bak… Bana bir şey sormayın. Çim makinesi gelecek. Futbolcunun ayağı takılır, bileği gidebilir. Çimimizi doğru biçemedik. Başarı burada, ayrıntıda… Topbaşı yaptık, futbolcu geldi, transfer yaptık, bunları konuşmam. Sağlıklı çalışmamız gerektiğini başkan ve yönetime ilettim. Zaman istediler. Sanırım 1 hafta içerisinde burada çalışmamız gereken tüm aletler olacak” diye konuştu.

Başarının bir ekip işi olduğunu anlatan Karaman “Hep birlikte takım olmaya çalışıyoruz. Kimsenin bireysel olarak bir şey yapacağına inanmıyorum. Bu teknik adam da olsa, başkan da olsa, sizler de (basın mensuplarını kast ederek) olsanız… Ekip içerisinde herkesin görevlerini çok iyi yapması gerekiyor” dedi.

Malatyaspor’un camiasıyla dikkatini çeken güçlü bir ekip olduğu için çalışma arzusuyla geldiğini anlatan Karaman “İlk etapta Malatya şehri, taraftarı, basınıyla birlikte olmak, eksiklerimizi gidermek, kadroyu şekillendirip kampa gitmek istiyoruz. Eksiklerimizi göreceğiz, yavaş yavaş çalışacağız, inşallah lige hazır bir takım olarak gireceğiz” dedi.

Karaman, Malatya’ya Perşembe günü gelmeyi planladığını, ama Celil’in transferi nedeniyle geç geldiğini bildirdi.

Tekrar Malatyaspor'a dönen futbolcular Atilla Birlik ile Recep de sarı-kırmızılı takımı yeniden Süper Lig'e çıkması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Öte yandan, Karaman’ın teknik kadrosunda Taşkın Güngör, İlker Yağcıoğlu, Nihat Yüksel (kaleci antrenörü), Mustafa Taşar ve İzzet Karakulak (analizci) yer alacak.

KATILMAYANLAR VE NOTER TESPİTİ..
Sezonun ilk idmanına, yeni transferler Recep, Atilla Birlik, Ulaç, Uğurtan, İlhan, Eray ve Serdar katılırken, Taner, Johanson, Toth, Taylan, Mustafa Özkan ve Celil katılmadı. İlk antrenmana, Çaykur Rize'yle anlaştığı yolunda haberler çıkan Hakan Söyler katıldı.

Bu arada, kadroda olmalarına rağmen idmana gelmeyen futbolcular, kulüp yönetiminin isteği üzerine, 2. Noter Başkatibi Ömer Uzun tarafından kayda geçirildi. Malatyaspor'un idmanda yokluklarını kayda geçirttiği futbolcuların Mustafa Özkan, Taner Demirbaş, Toth Balazs, Taylan ve Johanson oldukları bildirildi. Bu futbolcular Malatyaspor'un sözleşmesi devam eden oyuncuları. 5 futbolcudan Mustafa Özkan da, geçtiğimiz haftalarda, Futbol Federasyonu'na başvurarak, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Bu futbolcunun yaptığı işleme Malatyaspor itiraz edince, federasyon Mustafa Özkan'ın sözleşmesini fesih işlemini geçersiz saymıştı.

Aynı durumdaki Evren Turhan ise, halen Etimesgut Şekerspor'la antrenmanlara çıkıyor. Malatyaspor, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden bu futbolcunun yaptığı işlemin de geçersiz olduğu gerekesiyle itiraz etmişti. Malatyaspor Kulübü'nün, bu futbolcuyla ilgili işlem sürerken, geri dönüşüne sıcak bakmadığı, belirli bir transfer bedeli karşılığında bu futbolcuyu Etimesgut Şekerspor'a vermeyi düşündüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız