SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Bayram

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı Malatya’da da kutlanıyor. Resmi bayramlaşma töreni Öğretmenevi’nde yapılırken, çeşitli kuruluşlarda da ayrı bayramlaşma törenleri gerçekleştirildi.

BAYRAM NAMAZI, MEZAR ZİYARETLERİ..
Ramazan Bayramı, 07.12’de kılınan bayram namazıyla birlikte kutlanmaya başlanırken, özellikle Şehir Mezarlığı Camii’ndeki bayram namazına çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Bayram namazının ardından, başta şehitlik olmak üzere mezarlıklarda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.

ÖĞRETMENEVİ’NDE..
Malatya Valiliği’nin organize ettiği resmi bayramlaşma töreni Öğretmenevi’nde yapıldı.

Öğretmenevi’ndeki törene; Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız, AKP Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, İhsan Koca ve Mehmet Şahin, CHP milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, rektör yardımcıları, bazı ilçe kaymakamları, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, daire müdürleri, meslek kuruluşlarının, vakıf ve derneklerin temsilcileri, AKP, CHP, MHP, DSP ve ANAP İl Başkanları ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldılar.

BELEDİYEDE..
Belediyede de öğleden sonra bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Buradaki törende Belediye Başkanı Cemal Akın konuklarını ağırlarken, bayramlaşmaya AKP Milletvekilleri Fındıklı, Öz, Çalık, Koca, CHP milletvekili Aslanoğlu, Emniyet Müdürü Kahya, Müftü Gerek, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların katıldıkları bildirildi.

Akın, “Malatya’daki bütün kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar Ramazan Bayramını kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorlar, bu heyecan ve mutluluk paylaşıldıkça daha da artıyor. Bu vesileyle Malatyalı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

DİĞER TÖRENLER..
Bayram dolayısıyla; Polisevi, İl Jandarma Karargahı, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İl Müftülüğü, Muhtarlar Dernekleri, Baro ve siyasi partilerde de bayramlaşma törenleri düzenlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız