SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Bebeklere En Çok Hangi İsimler Verildi?

0
Güncellendi - 2018-02-16 17:56:04
Malatya'da Bebeklere En Çok Hangi İsimler Verildi?
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü'nün 2017 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçları üzerinde yaptığı analizlere göre, geçtiğimiz yıl Malatya'da doğan erkek bebeklere verilen isimler arasında ilk sırada Yusuf ismi yer aldı. Yusuf isminden sonra sırasıyla Ömer Asaf, Ertuğrul, Eymen ve Muhammed Ali isimleri verildi.

Malatya’da 2017 yılında doğan kız çocuklara en fazla Zeynep ismi verildi.Zeynep isminden sonra sırasıyla Elif, Zehra, Hiranur ve Ebrar isimleri verildi.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • AKÇADAĞLI (6 yıl önce)
    TEBRİK EDERİM YİNE TÜM LİSTE ARAPÇA İSİMLERİN İSTİLASINDA , TÜRKÇE İSİM BİLMEZMİSİNİZ YOKSA TÜRKÇE İSİMLERE ALERJİNİZ Mİ VAR ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla