SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Beşiktaş'ın Şampiyonluğu Kutlandı

0
Güncellendi - 2017-05-28 23:16:36
Malatya'da Beşiktaş'ın Şampiyonluğu Kutlandı
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 yenerek bitime bir hafta kala 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan etti. Malatya'da Beşiktaşlı taraftarlar şampiyonluk kutlaması yaptı.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON..

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, Gaziantepspor'u 4-0 yenerek 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan etti.

<br class="k-br" />

6. dakikada Beşiktaş, Babel ile öne geçti. Oğuzhan Özyakup'un pasıyla sol çaprazda topla buluşan Babel, ceza yayının sol tarafına kadar topu sürdükten sonra yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

15. dakikada siyah-beyazlılar gole bir kez daha yaklaştı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Cenk Tosun, son çizgiye inmeden pasını ön direğe hareketlenen Babel’e gönderdi. Ancak kademeye giren kaleci Erten Ersu, topa müdahale etti. Kalecinin elinden kaçırdığı topu önünde bulan Babel, pasını altıpas çizgisi gerisinde bulunan Cenk Tosun'a aktardı. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunu kaleci Erten yatarak karşıladı ve gole izin vermedi.

32. dakikada ceza yayı sol çaprazın biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Oğuzhan Özyakup ortasını uzak direğe doğru gönderdi ancak araya giren savunma oyuncuları kafayla meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

39. dakikada konuk ekip, Oğuzhan Özyakup ile farkı ikiye çıkardı. Oğuzhan Özyakup’un pasıyla sol çaprazda topla buluşan Babel, bekletmeden meşin yuvarlağı yeniden aynı oyuncuya aktardı. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Oğuzhan, yerden şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere attı ve takımını 2-0 öne geçirdi.

57. dakikada Orkan Çınar'ın sağdan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan Ghilas'ın röveşata vuruşunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

65. dakikada Beşiktaş Talisca ile golü buldu. Ceza sahası sağ tarafında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Talisca'nın doğrudan kaleye gönderdiği meşin yuvarlak, kaleci Erten Ersu'nun müdahalesine rağmen sağ köşeden filelerle buluştu: 0-3.

72. dakikada savunmadan seken top ceza sahası içi sol çaprazında Oğuzhan Özyakup'un önünde kaldı. Oğuzhan'ın bekletmeden sağ ayağıyla yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak sağ kale direğinin hemen üzerinden dışarı gitti.

75. dakikada Beşiktaş, Talisca ile skoru 4-0 yaptı. Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Talisca, sol ayağının içiyle attığı şutta, meşin yuvarlak sol köşeden filelerle buluştu: 0-4.

79. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında Tolgay Arslan'ın ara pasıyla sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Demba Ba, ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yaptı ancak top sağ kale direğine çarparak oyun alanını terk etti.

Beşiktaş, karşılaşmayı 4-0 kazandı ve üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaştı.

MALATYA'DA KUTLAMA..

Gaziantepspor- Beşiktaş maçının bitimiyle birlikte Malatya'daki Beşiktaş taraftarları da kutlama için cadde, sokak ve meydanlara çıktılar.

Atatürk ve İnönü Caddeleri, Kernek, İnönü Kapalı Çarşısı Üstü ve Yeni Cami önündeki alanlarda toplanan Beşiktaş taraftarları, tarihinde 15'inci lig şampiyonluğunu elde eden Beşiktaş için tezahürat yaptılar.

Ayrıca, kadınlı- erkekli taraftar grupları, araçlarıyla da konvoy oluşturarak kent caddelerinde şampiyonluğu kutladılar.

AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Porgalı (6 yıl önce)
    Ben şahsen Beşiktaş ı tutmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Farzedin ki bizim Yeşilyurtspor ilerde çok iyi bi takım oldu. İstanbuldaki adam ben Yeşilyurt sporluyum dese ne saçma olurdu demi.? Malatyalı sadece Malatyaspor ludur
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Malatyalı sadece Malatyasporu tutar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)
    Malatyalı sadece Malatyasporludur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (6 yıl önce)
    Malatyadan yüzlerce araba Antep'e gidip Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı , Malatyalı da Malatya'da maçta Malatyaspor'a sövmekten başka Ne yaptı ??? Furbolu oyun eğlence değil de Şeref Namus Meselesi haline getirenlere Allah akıl fikir versin..Tabi ki Ufuk meselesi zeka meselesi ah memleketim ah
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (6 yıl önce)
    BOŞ BOŞ KONUSUYORLAR Bİ MALATYASPOR SAYFASI CIKMIS YOK TEBRİK ETMEM DİYOR MALATYA SADECE MALATYASPORLUDUR VS COK CAHİLCE İSTANBULDA MALATYASPOR SAMPİYONLUGU KUTLANMADIMI GEREKSİZ BOŞ MUHABBETLER BİLETİ BELEŞ ALIRLAR SORA EN İYİ MALATYASPORLU BIZIZ DERLER BURDA BAŞKA TAKIM TUTULMAZ VS VS
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)SAMET isimli kullanıcı yorumuna
    Samet en komiğide sen de boş konuşuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (6 yıl önce)
    Malatya büyükşehir dışardan gelen polisi memuru askeri öğretmeni v.s onbinler yaşıyor biz malatyalılara düşen herkese saygı duymak.malatyaspor malatyanın değeri saygı duyan baştaci duymayan edep kuralları içinde kalmak zorunda
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (6 yıl önce)
    BIKTIK ŞU KORNA SESİNDENNNNNNN.....
    0
    0
    Yanıtla
  • atakan (6 yıl önce)
    Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşı tebrik ederim de , apachiler yine Malatyaspor dersi vermeye kalkıyorlar.Siz gerçek Malatyalı olunda daha açılışı yapılmayan stadımıza kapatma cezesı uygulatmayın.Saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)atakan isimli kullanıcı yorumuna
    İnadına Malatyaspor tek Aşk Malatyaspor umarim ufea. Gs fb bjk cezalar verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Bjk fb gs şampiyon olmasi bu şehre halkina esnafına ne karı var Malatyaspor şampiyon oldu.sonuca bakın daha da güzel günler bu şehri bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Bunlar tabiki fb gs dahil bunlar yüzünden malatyaspor gelişmiyor.malatyaspor.maçında istanbul takımıni tutarlar.Malatyaspor sadece bizim için...bide bunlar malatyaspor hakkinda yorum yapmasin.bjk gs fb hepiniz aynı. Tek sevda MALATYASPOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (6 yıl önce)
    Haberi hazırlayan değerli Malatya Haber yöneticilerine ve muhabirlerine teşekkür ediyorum. Ayriyeten haberin hemen altına yorum yazan "gerçek Malatyalılar"a da en kâlbî şükranlarımı sunuyorum. Bendeniz Malatyalıyım, Ankara'da ikamet ediyorum ve yalnızca kendi memleketimin takımlarını destekliyorum, hem madden hem de mânen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Malatyalı sadece malatyasporludur bunlar seneye bjk malatya macında bjk gol atınca sevinirlerde...
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Hasan biz bize yeteriz bizim istanbul heveslilerine ihtiyacımız yok onlar hakemlerle biz yüreğimizle...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    İstanbul takımlarını tutmak bır heves , kendi sehır takımını tutmak ise bir sereftır! Nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Tek gerçek Malatyaspor bjk fb gs ayni Tek sevda MALATYASPOR nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (6 yıl önce)
    iyi yine 'dereciler' çıkıp kutlama yapanları dövmemiş. Malatya gerçekten gelişiyor galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyız Gardaşşş (6 yıl önce)furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Memleket sevdalısıyız gardaş İstanbul yalakası değiliz diyecek söz çokta burda milletin içinde söylemek istemiyorum sana MALATYA sadece MALATYASPORLUDUR
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (6 yıl önce)furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Derebeyleri çok zarar veriyor takımımıza, buna bizatihi şahidim, itibariyle bu da beni ziyadesiyle üzüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Bizi istanbul takim taraftarı ile karıştırmayın.bjk gs.fb den farkimiz var siz hakemler biz yüreğimizle oynayacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (6 yıl önce)
    Gerçek Malatyalı sadece Malatyasporludur...
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Ankara44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen Malatyali MALATYASPOR ludur.
    0
    0
    Yanıtla