SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Bölge Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Anadolu İş Kadınları Dernekler federasyonu (iAGİFED) yönetim kurulu üyeleri ile 20 ilin iş kadınları derneği yöneticilerinin katılacağı Bölge toplantısı Malatya’da 4 Kasım Perşembe günü Malatya’da yapılıyor.

Malatya Girişimci İş Kadınları Derneği’nin ev sahipliğinde ve İnönü Üniversitesi Konuk Evi’nde gerçekleşecek olan toplantıya federasyona bağlı Adana, Aksaray, Batman, Çanakkale, Doğubeyazıt, Gaziantep, Kars, K.Maraş, Tunceli, Bursa, Elazığ,, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Şanlı Urfa ve Zonguldak gibi illerin işkadını derneklerinin temsilcilerinin katılacak. Toplantının gündeminde 2010 yılı ekonomik değerlendirilmesi, önümüzdeki süreçte kadın girişimciklerin beklentileri ile 2011 yılında yapılacak olan İşkadınları zirve toplantısının yapılacağı ilin belirlenmesi gibi konular ağırlıklı olarak yer alıyor.

Malatya Girişimci İş Kadınları Derneği başkanı Nursel Gökçe Konu ile ilgili olarak “AGİFED bölge toplantısının ilimizde gerçekleştirilmesi için yaptığımız çalışmalar semeresini verdi. Bu konuda gerek TSO yönetimi, gerekse de Üniversite yönetimi ve ilgili akademik kadrolarının tam desteğini gördük. İlimizde gerçekleşecek bölge toplantısı, kadın girişimcilerimiz ile ilimiz ekonomisşne önemli yararlar sağlayacağını umuyorum. Hedefimiz, 2011 yılında gerçekleştirilecek olan zirvenin de ilimizde gerçekleştirilmesi olacak” diye bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız