SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da çalınan 4 otomobil Malatya'da bulundu. Gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimizin çalıntı ve change, otolara yönelik yaptığı çalışmalar neticesi ilimiz Hanımınçiftliği mevkinde üzeri branda ile kapatılmış vaziyette bulunan gri renkli Renault megane II marka aracın üzerinde 23 HN 735 plakalar bulunduğu halde aracın şase numarasından yapılan bilgisayar sorgulaması neticesi bu aracın 34 AP 6779 plakalı araç olduğu tesbit edildi.

05.10.2010 tarihinde İstanbul İli Sultanbeyli İlçesinden çalıntı kaydı olduğu anlaşılmış çalıntı oto ile şüpheli şahısların yakalanması için çalışmalar başlatılıp, şüpheli H.G olay yerinde, yine bu araç ilgili olarak H.G'in ifadesinde belirttiği F.T, M. J ve A.O isimli şahıslar yakalanmış, şüphelilerden M.J isimli şahsın işyerinde ve ikametinde yapılan aramalar da İstanbul ilinden çalıntı 34 VB 0680 plakalı siyah renkli 2005 model voswogen caddy marka araç ve 34 ZA 1166 plaka sayılı siyah renkli 2007 model ford connet marka araç yakalanmıştır. Çalışmaların devamında İstanbul ilinden değişik tarihlerde otoları çalarak ilimize getiren Y.B isimli şahıs oto hırsızlık büro amirliği ekiplerimizce yakalanarak gerekli işlemlerin yapılabilmesi için şubemize intikal ettirilmiştir" dedi.

Olayla ilgili olarak yakalanan 5 şahıstan 3'a savcılıkça salıverilirken, ikisi tutuklama istemiyle mahkemeye verildi. Bu kişilerden F.T. adli kontrol cezasıyla serbest bırakılırken, Yılmaz B.adlı şahıs tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız