SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Büyük Bir Aktör"

0
Güncellendi - 2018-01-17 22:05:39
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ile birlikte Esenlik Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren Nergis Et Entegre Tesisinde incelemelerde bulundu.

Türkiye’de marka olma yolunda hızla ilerliyor

Et Entegre tesisinin son yıllardaki çalışmaları ile bölgesinde ve Türkiye’de bir marka olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Esenlik Şirketi genel müdürü Hulusi Poyraz, “Gıda terörünün ve güvensizliğin arttığı günümüzde kamu kurumunun vermiş olduğu güvenle özel sektör ruhunu birleştirip üretime dönüştürmekteyiz. Titiz çalışmalarımızın sonucunda Nergis markasını Türkiye’nin güven duyduğu bir marka haline dönüştürüyoruz. Nergis markası olarak özellikle işlenmiş ette önemli bir noktaya geldik. Türkiye’nin birçok ilindeki marketlerde Nergis ürünlerini görmeniz mümkün.” dedi.

Çakır: Malatya’da önemli bir aktör

Nergis Et Entegre Tesisinin nezih ve hijyen kurallarına uygun olduğunu belirten Başkan Çakır ise et ve et ürünlerinde güvenin çok önemli olduğunu söyledi. Çakır;  “Esenlik Nergis adı altında son derece güvenli üretim gerçekleştirmektedir. Hayvan alım ve kesimlerinde son derce dikkatli ve titiz davranılmaktadır. İmalatı yapılacak ürün için et kalitesine büyük hassasiyet gösterilmekte ve imalatlarda ev titizliliğinde üretim yapılmaktadır. Hayvancılık Türkiye için olduğu kadar Malatya için de önemli. Esenlik yapmış olduğu bu çalışmalar ile Malatya’da hayvancılık alanında büyük bir aktör olarak hizmet vermektedir. Esenlik kapasitesini artırdıkça ilimizdeki diğer hayvan üreticilerine de katkı sağlayacağına inanıyorum.

Esenlik son yıllarda yapmış olduğu çalışmalarla Malatya sınırlarını aşarak Türkiye’nin her noktasına ürünlerini pazarlayan bir konuma geldi.  İlimizde şehirle birlikte ekonomiyi büyütmeyi canlandırmayı ve yerel üreticinin ürünlerini Malatya dışına taşıyacak markalar oluşturmayı Esenlik’in temel görevlerinden biri olarak görüyoruz. Bu yatırımların artarak devam edeceğine inanıyor, çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız