SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Çok Güzel Bir Takım Oluştu"

0
Güncellendi - 2018-07-02 01:41:18
A- A+ PAYLAŞ

24 Haziran seçimlerinde AKP’den yeniden Malatya Milletvekili olarak seçilen Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti Ziyarete Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Malatyalı hayırsever iş adamı Şahin Nalbant ile eşi Selin Nalbant da katıldılar.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 24 Haziran’da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumun büyük desteğini aldığını söyledi.

Türkiye’yi çok daha iyi yerlere getireceğini vurgulayan Başkan Polat, “Hep birlikte yoğun bir seçim süreci yaşadık. Malatya’da çok güzel bir takım oluştu. Yeni dönemde Malatya için hep birlikte güzel işler yapacağız. Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekili arkadaşlarımız Ankara’da Malatya’nın sesi olacaklar. Özelde Malatya’ya genelde ülkemize faydalı işler üreteceklerine ben gönülden inanıyorum” dedi.

Malatyalı olarak ellerinden gelen tüm desteği ve katkıyı vereceklerini belirten iş adamı Şahin Nalbant, “Geçmişte destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın daha büyük başarılar kazanarak daha iyi yerlere geleceğine eminim” dedi.

Malatya’nın yetiştirmiş olduğu iş adamlarından Şahin Nalbant’ın Turgut Özal Tıp Merkezi yanına otel konforunda 5 yıldızlı bir misafirhane yaptırdığını belirten AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, “Malatya sağlık turizm merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Uluslararası bir üne kavuşmaya başladı. Şahin Nalbant abimiz de ikinci hasta konukevini tek başına yapıyor. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. 24 Haziran’da Türkiye olarak iyi bir demokrasi örneği sergiledik. Hantallaşan sistemin yerine Türkiye’yi daha refah bir düzeye getirecek yeni bir sisteme geçtik. Milletimiz bu yeni sistemin ilk başkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti. İstikrarı, tecrübeyi ve huzuru seçti.  Biz de bu huzur ve güven ortamının daha da büyük hale gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat, bu huzur ve güvenin yerelde inşaasına devam edecek. Bizler de tüm imkanlarımızla kendisine yardım edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ziyaretin anısına konuklara kayısı kristali ve çeşitli hediyeler verdi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Akkayali (5 yıl önce)
    Yıllardır Malatya'da yaşayanları hala otekilestiren hor gören ahmak fikirleri kınıyorum. Reis teşekkürler Giresun lu İstanbul belediye başkanligi yaptı, İstanbul da yaşayanlar niye giresunlu başkan getiriyorsun üzere demedi,bırak bu kör ve art niyetli düşünceyi, bunu diyenler kesinlikle Malatya Lı değiller bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kardeş başta sen Malatyalı değilsin. Malatyalı olsan böyle yazmazsın. Artniyetli kim belli
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (5 yıl önce)
    Maşallah adıyamanlı takımı yedekler Malatyalı.. ayıp
    0
    0
    Yanıtla