SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Aranıyorlar

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Karaali köyünde sabah saatlerinde akli dengesi bozuk bir kişi ve 2 oğlu tarafından 6 kişinin öldürülmesi, 7 kişinin ise yaralanması olayından sonra jandarma, katil zanlılarının yakalanması için başlattığı arama çalışmalarına hız verdi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Komando Taburu'ndan 3 bölük asker karadan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hacı Abdullah Doğan komutasındaki ekipler ise helikopterle zanlıların yakalanması için operasyon başlattı. Bu arada katil zanlılarının daha önceden husumetli olduğu bildirilen akrabalarına ve köylülere zarar vereceği endişesi hakim.

Cumhuriyet savcısı olay yerindeki cesetler üzerinde inceleme yaparken, 6 cesetten biri ambulans ile Elazığ'da Fırat Tıp Merkezi morguna gönderildi. Bu arada olayı duyan, ölü ve yaralı yakınları Elazığ-Malatya karayolu üzerinden Karaali mevkiine geldi.

Sinir krizi geçiren maktul ve yaralı yakınları güçlükle sakinleştirildi.

Bu arada katil zanlılarının Baskil'e sınır olan Malatya bölgesinde de arandıkları öğrenildi.

OLAY..
Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Karaali köyünde akli dengesi bozuk olan H.Y ve 2 çocuğu, sabah saatlerinde köy yakınındaki tarlaya giderek rast gele sağa sola ateş ettiler. Açılan ateş sonucu 6 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Olayda İbrahim Esendeler, İzzet Esendeler, Samet Sis, Emine Yükselen, Mustafa Coşkun ve Nafiye Coşkun hayatını kaybederken, yaralanan 7 kişi ise Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız