SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Beşiktaşlılar da Şampiyonluğu Kutladı

0
Güncellendi - 2016-05-15 22:48:54
Malatyalı Beşiktaşlılar da Şampiyonluğu Kutladı
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya'da da Beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı. Ancak bir grup, kutlama yapanlara saldırdı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş’ın kendi sahasında Osmanlıspor'u 3-1 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Malatya'da Beşiktaş taraftarları şampiyonluk coşkusunu yaşadılar. Bu arada, kendilerini Malatyaspor taraftarı olarak adlandırılan bir grubun, her yıl süper lig takımlarının şampiyonluk kutlamalarına tepkisi ve saldırı girişimi bu yıl da "mutad" olduğu üzere yine yaşandı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI YOLLARA DÖKÜLDÜ..

Beşiktaş’ın 7 yıl aradan sonra şampiyon olarak 14. şampiyonluğuna ulaşması Malatya’daki taraftarlarını sokağa döktü. Maç sonrasında binlerce taraftar Soykan Parkı Meydanı’nda meşaleler yakarak sevinç gösterisi yaparken, binlerce Malatyalı ise şehir merkezinde araçları ile konvoylar oluşturarak şampiyonluk coşkusunu yaşadılar.

TATSIZ OLAYLAR DA YAŞANDI

Bu arada, şampiyonluk sevincini yaşayan Beşiktaş taraflarına saldırmak isteyen ve Malatyaspor taraftarı olduğu iddia edilen bir gruba ise polis ekipleri müdahale ettiler.

Geçen yıllarda 3 büyüklerin taraftarlarının şampiyonluk kutlamalarına karşı protesto ve saldırı girişimleriyle damga vuran bazı grupların hedefinde bu yıl da Beşiktaş taraftarları vardı. Sinema Caddesi kavşağında, merkezde kutlama yapan Beşiktaşlıların araçlarına saldıran bu gruplara, polisin müdahale ettiği bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

d1

d2

d3

d4

d5d6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • selami kasap (7 yıl önce)
    ülkemizin birlik ve berabeliğini sağlamak uğrunda bu kadar şehitlerimiz varken bu keyf nerden geliyor ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaan (7 yıl önce)
    Aslında mesele taraftar meselesi değil. Mesele birilerinin sokakta güçlü olduğunun mesajını verme meselesidir. Bu şahıslar her zaman saldırıyorlar ve her zaman aynı adreste toplanıyorlar. Bunların yüzünden eli yüzü temiz taraftar grupları oluşmuyor. Yeni bir oluşum olduğu zamanda başlarına biniyorlar. Yalan mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (7 yıl önce)
    Şerefiyle oynadı, Hakkı ile kazandı. Tebrikler Beşiktaş. Bu şampiyonluk Tüm şehitlerimize armağan olsun. Türkiye Cumhuriyetinin Takımı BEŞİKTAŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (7 yıl önce)
    Bu nasil bir hazimsizliktir spor eglence mutluluk bazen huzundur Yeneni sampiyon olani kutlamak kutsaldir.. sahada can sperhane kosan mucadele eden dusmemek icin sampiyon olmak icin. 90 dakika bitince birbirlerine sarilip teselli veriyorlar siz ne hakla nasil bir terbiye vicdanla insanlara saldiriyorsunuz. nasil bir yetisme tarzina sahipsiniz gercekten cozemiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (7 yıl önce)
    saldirmak ne demek ne taraftari oldugu belli olmayanlar Malatya sizden utaniyor. artik sizin gibileri ne malatya taraftari nede insan olarak bu memlekette bu platformlarda istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Bunlardan Malatya'ya ne hayır gele? Yitik gençlik :(
    0
    0
    Yanıtla