SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Çalışmış

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:16:24
Malatya'da da Çalışmış
A- A+ PAYLAŞ

Son kararname ile Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Vedat Yavuz görevine başladı. 

Son kararname ile merkeze alınan İsmail Türkmenli'nin yerine atanan Polis Müfettişi Vedat Yavuz, bugün mesaiye başladı. Samsun'a hizmet etmek için geldiğini belirten Vedat Yavuz, "Samsun'da önceliğimiz asayiş olacak. Önümüzdeki süreçte seçim var. Amacımız seçimlere huzurlu bir şekilde girebilmek. Asayiş ağırlıklı hizmetleri arttıracağız. Samsun halkından destek bekliyoruz. Samsunlular bizim arkamızda dursunlar. Halkın huzuru için gayret göstereceğiz" dedi.

VEDAT YAVUZ KİMDİR?

Vedat Yavuz, aslen Ankara ili nüfusuna kayıtlı olup, 1961 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta eğitimini İstanbul’da tamamladı.1977 yılında başladığı polis kolejinden 1980 yılında mezun olarak Polis Akademisi’ndeki eğitimine başladı. 1984 yılında komiser yardımcısı rütbesinde Sinop’ta mesleğe başladı. Sırasıyla Malatya, Ankara, Bursa, Manisa, Balıkesir, İstanbul, Ankara illerinde görev yaptıktan sonra 2003 yılında İstihbarat Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 2007 yılında Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi ederek Emniyet Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı ve 2008 yılından itibaren Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda görev yaptı. 07 Ocak 2014 tarihindeki kararname ile Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Vedat Yavuz evli ve 1 çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız