SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Demokrasi Nöbeti Sürüyor

0
Güncellendi - 2016-08-09 04:05:14
Malatya'da da Demokrasi Nöbeti Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği ve Yeni Cami önünde ellerinde Türk bayrağıyla demokrasi nöbeti tutmaya devam eden vatandaşlar, çalınan marşlara ve ilahilere Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti.

Demokrasi nöbetine katılan bir aile çocuğunu yere serilen hasırın üzerinde uyuttu. Bir grup vatandaş, Yeni Cami önünde ilahi eşliğinde zikir çekti. Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından nöbete katılanlara çay, soda ve kek ikram edildi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanlara inin" çağrısı üzerine tüm yurtta Kızılay görevlilerinin de meydanlara indiğini söyledi.

Darbe girişiminin yaşandığı geceden bu yana meydanlarda olduklarını aktaran Yalçın, "Halka manevi destek olmak amacıyla tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve küçük gönüllülerimizle bu meydanları süslüyoruz. Öncelikle tankların önüne kendini siper eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Gazilerimize Allah'tan şifa diliyorum." diye konuştu.

AA

darbe1

darbe2

darbe3

darbe4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (7 yıl önce)
    Malatyalı hemşehrilerime İstanbul dan slm lar onlar ile Gurur duyuyorum. Bu darbe gırısımınde el ele verır mücadele Ettıler. Sımdı konuya gelecek olursak mücadele edılmesi gereken bir konu daha var! Bu Malatya için çok önemli konu! Bu darbecılerın yüzünden Malatya erhac 171 filo kapatılıp eskısehır e taşınacak. Orda çalışan 1300 personelin 1000 aılesı ıle 4000 kışı Malatya'dan taşınacak! Bu bır cezalandırmadır ama Malatya cezalandırılıyor burda! Buna engel olmalısınız! Daha fazla uyutulmayın mücadele vermelıyız. O üst burda kalmalı yoksa Malatya kaybedecek! Sesımızı duyurulalım! Oradaki personelse ıvedı tayın formları verılmıs tayın ıstenmıs engelleyen beyler! Mılletvekıllerı ne ıs yapıyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla