SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Görev Yapmıştı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:45
Malatya'da da Görev Yapmıştı
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru, tedavi görmekte olduğu İstanbul'daki özel hastanede yaşamını yitirdi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru’nun tedavi gördüğü Özel Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik yazılı bir açıklama yaparken, cenazenin yarın Eskişehir'de yapılacak törenin ardından memleketi Sakarya'ya gönderileceği bildirildi.

Özatik açıklamasında, Emniyet Müdürü Kuru’nun bir süredir tedavi gördüğü Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde hayatını kaybettiğini bildirdi. Emniyet Müdürü Kuru’nun bugün saat 12:00’da hayatını kaybettiğini belirten Özatik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İl Emniyet Müdürümüz sayın Naci Kuru, yaklaşık 1 yıldır safra kesesi kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Bugün hastanemizde saat 12:00 itibariyle yapılan tüm müdahalelere yanıt vermemiş ve hayatını kaybetmiştir. Tedavi süresince tüm hastane personeline gösterdiği nazik tavrı ve tedavileri tamamlanır tamamlanmaz görevini sürdürme azmi nedeniyle kendisini unutmayacağız. Sayın Kuru’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm Emniyet Genel Müdürlüğü camiası ile sevenlerine başsağlığı dileriz.”

NACİ KURU KİMDİR?

Naci Kuru, ilk ve ortaokul öğrenimini Adapazarı'nda tamamladı, Polis Koleji ve Polis Akademisini bitirdikten sonra 1984 yılında Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Naci Kuru, sırasıyla Uşak, Eskişehir, Malatya'da görev yaptıktan sonra 1993-1996 yılları arasında İsviçre-Bern Büyükelçiliğinde Güvenlik Ateşeliği görevinde bulundu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Naci Kuru, 1997 yılında 4.Sınıf Emniyet Müdürü olarak Bursa'ya atandı. Güvenlik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde bulunduktan sonra Bursa ve İzmir illerinde 5 yıl Asayiş Hizmetlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürütttü.

2008 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi etti. İzmir Bölgesi Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken 20 Aralık 2008' de Ağrı İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Kuru, 2 yıl Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra 22 Aralık 2010 tarihinden itibaren Eskişehir İl Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız