SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzur Operasyonu'nda 6 Silah Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2017-02-11 20:23:25
Huzur Operasyonu'nda 6 Silah Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

“Türkiye Huzur” uygulaması kapsamında Malatya’da yapılan denetimlerde 6 adet silah ele geçirilirken, kontrol edilen 162 işyerinden 6 işyeri için tutanak tutuldu.

Aynı anda 81 ilde gerçekleştirilen Huzur Türkiye uygulamasında Malatya’da il merkezinde 126 ekip halinde 700 polis görev aldı. Uygulama kapsamında il merkezi ve içlemlerde 30 sabit noktada da polis ekipleri görev aldı.

Uygulamalar esnasında 4 bin 500 vatandaşın GBT sorgusu yapılırken, 2 kişi ile birlikte haklarında arama kararı bulunan 6 kişi olmak üzere toplam 8 kişi hakkında işlem yapıldı. Uygulamalar esnasında Kabahatler Kanunu kapsamında bin 850 TL para cezası kesildi.  5’i tabanca ve 17i ise av tüfeği olmak üzere 6 silahın ele geçirildiği denetlemeler esnasında 10 gram esrar ile birlikte 1 adet pala tabir edilen kesici alette elde edildi.

Trafik ekiplerince ise 640 araç kontrol ve denetimden geçirildi. Trafik ekiplerince 21 araca toplamda 4 bin 850 TL para cezası kesilirken, 2 araç ise trafikten men edildi.

Ekiplerce toplamda 162 adet işyeri denetlendi ve 6 işyeri hakkında tutanak tutuldu. Özellikle eğlence merkezi ve kafe olan bu işyerlerinden 3 tanesinin ‘canlı müzik ruhsatı olmadan canlı müzik faaliyetinden bulunduğundan” tutanak tutulurken, 1 işyerine kapalı alanda sigara içilmekten dolayı, 1 işyerine ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiğinden ve 2 işyerine de sigortasız eleman çalıştırdığından dolayı tutanak tutuldu.

FOTO: AA

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MEHMET (7 yıl önce)
    BENCEDE SÜREKLİ OLMALİ DİKKATLİ OLUNMALİ HER ZAMAN
    0
    0
    Yanıtla
  • baştaçları (7 yıl önce)
    bence bunu bir rutin haline getirmelidir yetkililer bu kadar geniş çaplı olmasada Çakalların ensesinde olunuz emin olun o yakaladıgınız silahlar sayesinde belki 10larca yaralamalı hatta ölümlü olayların önüne geçtiniz tebrikler var olun
    0
    0
    Yanıtla
  • fk (7 yıl önce)
    sürekli olsa daha iyi olur
    0
    0
    Yanıtla