SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da İzi Sürüldü!..

A- A+ PAYLAŞ

Adana, İzmir ve Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 7 ayrı kentte, çikolatalı ilaçla bayılttığı 15 kadının değerli eşyalarını gasp ettiği ve 4 kadına da tecavüz ettiği öne sürülen sahte doktor, Bursa polisinin 1 aydır yaptığı 3 bin kilometrelik takip sonucu İstanbul'da yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Bursa kent merkezinde geçtiğimiz yıl kendisini doktor olarak tanıtıp girdiği işyerlerinde çikolatalı uyuşturucu verdiği Ş.D.T. (26) isimli sekreter ile bir işyeri sahibi B.F.'yi (44) gasp eden zanlı, Gasp Bürosu dedektiflerince takibe alındı. Sekreterin bin 350 YTL parası ile mücevherleri, işyeri sahibinin de çantasından 100 YTL takip eden sahte doktorun kimliği yapılan araştırmalar sonucu belli oldu.

50 ayrı suçtan kaydı bulunan ve 12 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen zanlının kimliği, parmak izi ve fotoğrafları teşhis edilerek belirlendi. Hamit Y. (38) isimli şahsın peşine düşen Gasp Bürosu dedektifleri, zanlının son olarak Osmaniye'de bulunduğunu tespit etti.

Burada yapılan araştırmalardan sonuç alınamayınca, Malatya ve İstanbul'da operasyonlar düzenlendi. 1 aylık takip sonucu 3 bin kilometre yol kateden dedektifler, Hamit Y.'nin son olarak İstanbul Sultanbeyli'deki öğretmen
sevgilisinin evinde kaldığını tespit etti. Sevgilisinin evine girerken gözaltına alınan Hamit Y.'nin yapılan sorgulamasında Bursa'da ilaç içirmek suretiyle 2 yağma, Adana'da 2, Mersin'de 4, Kocaeli'nde 2 yağma ve tecavüz, İzmir'de 4 yağma ve 2 tecavüz ile Kayseri'de 1 yağma olayına karıştığı belirlendi. Asker firarisi de olan şahıs, sorgulamasının ardından "yağma" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Şahsın olaylara karıştığı diğer illerden bilgi beklendiği ve her olayın işlendiği kentte ayrı dava açılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız