SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da da Kurulacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:40:01
A- A+ PAYLAŞ

Habertürk'ün haberine göre, Neşe Fabrikaları sayesinde, sanayi bölgelerinde çalışan ve çalışmak isteyen anneler “Çocuğumu nereye bırakacağım” derdinden kurtulacak. Bu kurumlardan biri de Malatya'da olacak..

Borusan Holding, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın da desteğiyle, "Annemin İşi Benim Geleceğim" adlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Türkiye'deki 10 organize sanayi bölgesine, Borusan Neşe Fabrikası adıyla kreşler inşa edilecek. 0-6 yaş arası çocuklar için kurulacak Neşe fabrikaları sayesinde, sanayi bölgelerinde çalışan ve çalışmak isteyen annelerin en azından bir bölümü "çocuğumu nereye bırakacağım" derdinden kurtulacak. Proje kapsamında Borusan'ın başlattığı ve tam 963 projenin katıldığı mimari proje yarışması da sonuçlandı. Kazananlar, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu Hakkı Can Özkan ve yardımcısı Serdar Köroğlu ile projeyi anlattı.

Özge Mine Sarıçam'ın Habertürk'teki haberinin tamamına aşağıdaki adresten okuyabilirsiniz:

http://www.haberturk.com/yasam/haber/843685-anneler-icin-nese-fabrikalari

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız