SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da PKK/KCK Operasyonu.. 11 Gözaltı

0
Güncellendi - 2018-02-14 03:04:31
Malatya'da da PKK/KCK Operasyonu.. 11 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da PKK /KCK Terör örgütünün KCK-TY (Türkiye Yürütmesi) kapsamında gerçekleştirilen operasyonda aralarında , HDP ve DBP’li yöneticilerinde bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele  (TEM) Şubesi ekiplerince  yürütülen soruşturma kapsamında; HDP ve DBP il binalarına  ve parti yöneticilerinin bulunduğu 18 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

PKK/KCK Terör örgütünün KCK-TY yapılanması içerisinde bulunan, Malatya’da terör örgütünün faaliyetlerinde bulunmakla suçlanan 12 şüpheliden aralarında HDP İl Eş Başkanı P.D. ile DBP İl Eş Başkanı M.B.’nin bulunduğu A.D, H.K, H.Ş,  P.A, B.K, S.Y, H.K, A.A, K.Ş. adlı toplam 11 şüpheli gözaltına alındı.

 Şüphelilerin ikametlerinde, HDP ve DBP Parti binalarında yapılan aramalarda çok sayıda dijital malzeme, toplatma ve yasaklanma kararı olan kitap, dergi, yayına el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Alparslan (6 yıl önce)
    Emperyalist uşaklarına Malatya'da yer yok!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Yav kardeşim adlarını vermiyeceksen bari yazma sadece 11 kışi de gitsin bu alışkanlıktan vazgeçin ne niçin habercisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurten (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum. Madem isim vermeyeceksin o zaman sadece başlık at gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • FISMIRI MEN (6 yıl önce)
    Bu haberi okuyan H.B. , Ş.Z. ,C.U. ,K.R., C.İ, ve Ç.Ç. de şok etkisi yaratmış olup konuyu yakından takip etmektedir.Ş.M. ise sessiz kalmayı tercih etmektedir.
    0
    0
    Yanıtla