SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 'Selam Tevhide Kumpas' Operasyonu

0
Güncellendi - 2016-02-10 21:30:24
Malatya'da 'Selam Tevhide Kumpas' Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

“Selam Tevhid'de kumpas” soruşturması kapsamında, aralarında merkez valisi ve üst düzey emniyet görevlilerinin de bulunduğu 26 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen isimlerden Merkez Valisi Ahmet Pek'in de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet başsavcılığınca yürütülen “Selam Tevhid’de kumpas” soruşturmasında aralarında merkez valisi ve üst düzey emniyet müdürlerinin de bulunduğu 26 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcı Vekili İrfan Fidan’ın gözaltı kararı ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Mardin, Kocaeli, Bursa, Malatya, Çorum, Siirt, Hakkari ve Antalya'da operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, aralarında eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ve Merkez Valisi Ahmet Pek ile eski Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürü Ayhan Koç'un da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı bulunan 16 şüphelinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

İstanbul- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız